Jakab Péter, Jobbik elnök - Fotó: Alfahír
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Hadházi Ákos független parlamenti kèpviselő önmagából kikelve, saját magát ès tiszteletre mèltó eredmènyeit meghazudtolva kezdett hisztizni, mert a Momentum kivètelèvel a többi ellenzèki párt nem őt, hanem az MSZP-s Tóth Csabát támogatja az előválasztáson.

Valahogy nem ezt szoktuk meg Hadházi Ákostól ès èrtjük, hogy most döbbent rá, hogy azzal, hogy összeállt a Momentummal ès azt a stratègiát választotta, hogy ráindul a regnáló baloldali kèpviselőre könnyen lehet hogy kiesik a parlamentből, de ez az ő politikai hibája, erre nem az a válasz hogy hisztizve szidni kell Karácsony Gergelyt, Jakab Pètert ès a teljes ellenzèki együttműködèst.

Hadházy fontos ès èrtèkes politikusa az ellenzèki oldalnak ès ha előválasztáson nem megy, a Momentum biztos befutó helyre fogja tenni a listán, èppen ezèrt amit most Ákos csinál, azzal lerombolja mindazt, amit eddig felèpített.

TEGNAP Hadházy a Facebookon nekirontott Jakab Pèter Jobbik elnöknek azèrt, mert őt támogatja a párt. A Telex Írásban megkereste Jakabot, aki kérdésükre azt írta:

azért támogatják Tóth Csabát, mert ő már többször bizonyította, hogy képes legyőzni a Fideszt, „míg Hadházy Ákos ezzel nemcsak, hogy adós maradt, de a Borsodi időközi országgyűlési választáson, ahol a kétharmad lebontása volt a tét, megmutatta, hogy a csatamezőn mennyire lehet rá számítani valójában”.

„A 22-es választásnak jóval nagyobb a tétje annál, minthogy olyat támogassunk, aki a csatatéren, amikor ott kellett volna lenni a fronton, inkább az ellenzéket támadta a Fidesz helyett”

– írta a pártelnök. Jakab, aki a Jobbik miniszterelnök-jelöltje is az előválasztáson, hozzátette, ennél többet nem szeretne mondani, mert szeretné maradéktalanul betartani a pártok által elfogadott etikai kódexet.

Arra a kérdésükre, hogy miért nem került ki közös kép Jakab Facebook-oldalára, a politikus azt válaszolva, hogy „sajnos voltak már rossz tapasztalataink azzal kapcsolatban, hogy ha bizonyos pártnak nem tetsző döntést hozunk, akkor ellepik a trolljaik a facebook oldalamat gyűlölködő kommentekkel.

Mi az összefogást képviseljük és nem egymás köpdösését. Ez utóbbinak nem akartunk teret adni az oldalamon”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: