Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szél Bernadett „rémhírterjesztés” miatt feljelenti a kormányt…

A független országgyűlési képviselő szerint a kormány a „propagandához igazította az oltások hatékonyságra vonatkozó adatokat, ez pedig alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa”.

Rémhírterjesztés miatt feljelenti a kormányt Szél Bernadett – derül ki a független országgyűlési képviselő hétfői Facebook-bejegyzéséből. A politikus szerint ugyanis a kormány a „propagandához igazította az oltások hatékonyságra vonatkozó adatokat, ez pedig alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa”.

Mint az bejegyzésében is ismerteti: „rémhírterjesztést valósít meg az, aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa”.

„Mivel a félrevezető adatokkal alátámasztott kormányzati állítások alkalmasak arra, hogy elbizonytalanítsák az embereket és aláássák a nyugati vakcinákkal szembeni bizalmat, haladéktalanul feljelentést teszek a kormány ellen rémhírterjesztés miatt” – jelentik ki Szél Bernadett.

Aki szerint a kormány „egy teljesen félrevezető” táblázatból vonta le és tette közzé azt a következtetést, hogy „a Pfizer-BioNTech-vakcinával történő oltás után többen betegedtek meg, és kétszer annyian haltak meg, mint a Sinopharm-vakcina után.”

Forrás: Szél Bernadett közösségi oldala / ATV

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: