Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, fõszerkesztõ, riporter, kiváló mûvész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgõ 85. születésnapja elõtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az autóbaleset még kedd délelőtt történt a Kodály Köröndön.

A legendás 88 éves tévés Volvojával épp a Szív utcából kanyarodott ki – szabálytalanul – az Andrássy útra, amikor összeütközött egy fekete Audival, amely totálkáros lett. A Bors-nak szemtanúk meséltek a történtekről.

Az Andrássy úti dohányboltban dolgozó férfi például hatalmas csattanásra emlékszik, „kiszaladtam, és láttam, hogy autóbaleset történt. Épp egy kerék gurult felém.”

Az Audi sofőrjéhez az út másik oldalán található állatorvosi klinika munkatársai rohantak. „Azonnal az egyik sofőr segítségére siettünk, akinek a kutyáira vagy három órán át vigyáztunk.

A szőke hölgy elég sokkos állapotban volt, de nem magával foglalkozott, hanem a karambolt okozó autó vezetőjéért aggódott, és róla érdeklődött folyamatosan. ű

A volvós úrhoz is odamentünk, akinek láthatóan szintén semmi baja sem volt, két lábán szállt ki az autóból, s rögtön ismerős volt nekünk” – mondta az egyik asszisztens.

A Bors úgy értesült, hogy Vitray Tamás még a helyszínen elismerte felelősségét az autóbalesetben, hiszen a Szív utca felől érkezve átment a záróvonalon. Elnézést kért a figyelmetlenségéért.

A portál elérte a legendás tévést. Vitray Tamás megerősítette, „igen, valóban autóbalesetem volt, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

Mentő vitt el, de már otthonról beszélek, túl vagyok a kivizsgálásokon is. Volt CT, MRI, ultrahang, röntgen, minden.” Hozzátette, gyerekei mentek be érte a kórházba.

Bár Vitray Tamás arról beszélt, hogy nem történt személyi sérülés, egy névtelen forrás ugyanakkor azt állítja, hogy a balesetben enyhébb személyi sérülés mégis csak történt. Az ügyet viszont továbbra is szabálysértésként vizsgálják.

atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: