Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy korábban kéréssel fordult a tiszti főorvoshoz, hogy küldje el neki egy 17 milliárd forintos uniós pénzből bonyolított program szerződéseinek adatait, és adjon lehetőséget a szerződések betekintésébe.

“Kedves kollégák! Erre nincs jobb szövegünk? Ez veszélyezteti a feladatellátást, miért kell beleírni?

Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

– áll a levélben, amelyet az országos tiszti főorvos kollégáinak küldött el, és amelyben a Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek készített választervezetről van szó, csakhogy Müller Cecília – feltehetően tévedésből – az ellenzéki politikusnak is továbbította a levelet.

Az ellenzéki politikus közölte, 45 napra hosszabbították a határidőt, miközben szerinte Müllernek mindössze 5 perc lett volna a kérését teljesíteni, csak utasítania kellett volna a menedzsmentet, hogy a nyilvántartásból kérjék le az adatokat és küldjék el neki.

Hadházy azt írta, szerinte Müller eljárása törvénytelen és nonszensz, mert semmiben nem akadályozta volna az időben megküldött válaszokkal.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: