Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több blog és hírportál is szemlézte Orbán Viktor szavait, amelyet a miniszterelnök nagy győzelmi mámorában írt.

Valóban mámoros állapotban lehet Orbán, mert sikerült olyan mondatokat leírnia, amelyek egyenként is vállalhatatlanok lehetnek, de így együtt olyan toxikus elegyet képeznek, amelyek nagyon sok mindent elárulnak Orbán lelki világáról.

A HírHugó szúrta ki talán a legvállalhatatlanabb mondatok abban az írásában a miniszterelnöknek, melyet Soros György magyar származású milliárdos véleménycikkére válaszolt a miniszterelnök:

Az Európai Unió megőrizte egységét és győzött, Soros György pedig vesztett, és

itt lenne az ideje, hogy az európaiak végre hazaküldjék őt Amerikába

– írta Orbán Viktor miniszterelnök Európa nem hódolt be című, Soros György írására adott válaszában.

Egyrészt bármennyire fáj, Soros György magyar ember, Magyarországon született. Nem választás kérdése volt, hogy külföldre szakadt, hanem mivel zsidó családba született Soros 1930-ban nem volt más választása, sőt szerencséje van, hogy a vészkorszakot megúszva külföldre tudott menekülni.

Orbán Viktor egy holokauszt túlélő származásával gúnyolódik

Meglehet, hogy Orbán annyira elhitte a győzelmét, hogy kimutatta a foga fehérjét ezzel, azonban ezen a ponton kell megálljt parancsolni.

Orbán teljes bekezdése – a korrektség kedvéért – itt olvasható: Soros György vesztett. Itt lenne az ideje, hogy az európaiak végre hazaküldjék Amerikába. Nincs magyarázat arra, hogy mi, európaiak miért tűrjük, hogy egy amerikai spekuláns amerikai pénzzel uniós befolyásolási rendszert építsen és vásároljon.

Amíg az európai vezetők ezt az utolsó lépést nem teszik meg, újra és újra hatalomátvételi kísérletekkel kell szembenéznünk a jövőben is. Máris itt van az asztalon Soros György műhelyéből a migrációs és a gender akcióterv. Ideje lenne pontot tenni Soros György európai ámokfutásának végére.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: