Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzék közös listája legyőzné a Fideszt egy most vasárnapi választáson – több mint tíz éve nem volt ilyen adat a közvélemény-kutatásokban.

A megkérdezettek 40 százaléka támogatna egy közös ellenzéki listát, és csak 36 százaléka a Fideszét.

A Závecz Research múlt héten lezárult mérésének eredménye sok mindent megmagyaráz.

Hogy miért is bünteti a kormány Budapestet, a budapestieket, az ellenzéki vezetésű városokat.

Magyarázza azt az eszement támadást is, amit a kormány, a Fidesz és e kettőnek jól fizetett kliensei folytatnak az önkormányzatok ellen.

Egy dilettáns, rövidlátó, a kiváltságos keveseknek kedvező gazdasági válságkezelés kudarcait próbálják elfedni. Megint az önkormányzatok amúgy is szétlyuggatott zsebeiben kutakodnak az egyetlen érdemi bevétellel, az iparűzési adóval való bűvészkedéssel.

Az önkormányzatok cselekvőképességét akarják elvenni most, amikor arra a legnagyobb szükség lenne.

Ha ezt megteszik, veszélyeztetik a közszolgáltatások ellátását a hulladékszállítástól, a tömegközlekedésen át az ivóvízellátásig.

Pofátlansággal vegyes felelőtlenség ez attól a kormánytól, amely 25 milliárdért tönkre tenné Budapestet, miközben 2500 milliárd forinttól készül megfosztani Magyarországot ostoba hatalomféltésből.

Sajtó hírek szerint a magyar kormány meg akarja vétózni az uniós költségvetést, és sok ezer milliárdos EU-s helyreállítási alapot is.

Pedig világos, mi lenne a kormány dolga: törődjön bele, hogy az oligarchái nem lophatják tovább az uniós pénzeket, fogadja el a jogállami kritériumokat, az EU előírásának megfelelően az európai válságkezelő segítség 2500 milliárdjának felhasználásába vonja be az önkormányzatokat.

És akkor békén hagyhatnánk végre egymást, mindenki tehetné, amit elvei diktálnak a járvány- és a gazdasági válság kezelésében. A többit bízzuk nyugodtan a választókra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...