Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ugye mindannyian értjük, hogy a mostani napokban nem csak a példamutatás lenne fontos, hanem a megfelelő kormányzati intézkedések is.

Ugyanis ha tetszik, ha nem a vírus itt van a nyakunkon és olyan számok láttak napvilágot, aminek következményének kellene lennie, mert ennyire brutális adatokat még soha nem látott senki.

Ehhez képest a kormány foci-mániás vezetője szerint semmi gond nincs akkor egy tömegrendezvénnyel, ha az egy biztonságos stadionban van. Na jó ezek után a számok után azt mondta azért viseljen mindenki maszkot.

Sőt két napja Orbán Viktor arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, szerezzen érvényt a hatályban lévő jogszabályoknak, és érje el, hogy a maszkviselés általánossá váljon.

Na ki az, aki ezt nem tartotta fontosnak?

Farkas Őrsnek, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjének nem sikerült megugrania ezt a követelményt, és a szombati esti Fradi-Újpest mérkőzés helyszínéről posztolt egy maszk nélküli képet.

Később persze rádöbbent, hogy hibát követett el és szánalmas magyarázkodásba kezdett. és gyorsan letörölte a posztot. Sajnos, azonban tudnia kellene, hogy ami egyszer az internetre kikerült, az ott is marad…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: