Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A pofátlanság csúcsa amit meg mernek tenni. Valószínüleg viccesnek és elmésnek gondolták magukat Orbán kancelláriáján, azonban ez nem vicces, hanem szánalmas és bicskanyitogató.

Az egész botrány ott kezdődött, amikor az MSZP felvetette a minisztériumi VIP ovodák ügyét. A párt szerint:

a Miniszterelnökség 4,4 millió forintot költött arra, hogy a minisztériumban dolgozók gyermekeire – amennyiben a szülő valamilyen ok miatt kénytelen volt dolgozni – szakképzett pedagógusok és óvodapedagógusok vigyázzanak.

A Szocialisták hozzáteszik: A kezdeményezés példaértékű, tekintsük ezt egy hiánypótló mintaprojektnek, ezért írásbeli kérdéssel fordulok az illetékesekhez: a jövőben milyen munkáltatókat ösztönző kedvezményekkel, eszközökkel, mennyi pénzzel támogatja a kormány azt, hogy minden dolgozó szülő gyermeke megkapja ugyanezt az ellátást, ugyanabban a minőségben a járvány, vagy iskolai szünetek ideje alatt?

Amennyiben nincs elképzelése a kormányzatnak e remek kezdeményezés kiterjesztésére, az MSZP készen áll arra, hogy kidolgozott javaslat formájában letegye azt az országgyűlés asztalára.

A korrekt, részrehajlásmentes tervezet elkészítése érdekében ezért kérem az illetékeseket, hogy személyesen megtekinthessem a gyermekek elhelyezésére kialakított teret a Miniszterelnökség épületében.

Erre volt képük azt válaszolni Orbánéknak:

 A Miniszterelnökség a szocialisták óvodába járását minden eszközzel támogatja.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: