Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma Gulyás Gergely bizonyította, hogy milyen fából is faragták ezeket a fiúkat. Miközben a teljes ország a védekezésre koncentrál, Gulyás szépen csendben az ellenzéket kezdte gyalázni.

Legyen világos, eddig az MSZP számtalan javaslatát hírdette ki a kormány, mint a vészhelyzet miatti cselekvési terv.

A Demokratikus Koalíció is minden nap szakértőket vonultat fel annak érdekében, hogy tanécskoat adjon a kormányfőnek, hogy ebben a helyzetben mi is a teendő.

Mert a veszélynek nincs pártállása. Kormánypártok és ellenzék közös erővel dolgoznak azon, hogy megfékezzék a bajt. Mi tagadás ebben a védekezésben a kormánynak több a feladata, hiszen mégis csak ők vezetik az országot.

Nem láttam egyetlen egy a pártko részéről megfogalmazott gyalázkodó hangvételű üzenetet, de úgy tűnik néhány elég volt ahhoz, hogy a Fidesz ebben a helyzetben is politizálni kezdjen.

Az ATV számolt be róla, hogy Gulyás Gergely kijelentette: nem akar a jelen helyzetben az ellenzékkel foglalkozni, főként hogy szerinte az ellenzék nem foglalkozik az országgal.

Egyet kér: az ellenzék járuljon hozzá a négyötödös jogszabály elfogadásához, ezen túl nem akar az ellenzékkel foglalkozni.

A miniszter úgy látja, az ellenzék egy kis része felelősen viselkedik, más része azonban a vírusnak szurkol.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: