Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juszt László korábban kegyetlenül kiosztotta Orbánt. Ebből pedig botrány lett a jobboldalon. Juszt László nagy port kavart bejegyzését, amit több ezren olvastak el idáig itt olvashatja.

Kiosztott két pofont: Juszt László szembesítette Orbánt a legnagyobb politikai baklövésével (kattintson)

 

Úgy látom sok-sok fideszes berágott azon, hogy elmondtam, hogyan viselkedik egy valódi államférfi, ha helyzet van a hazájában.

Ennek kapcsán megtudtam, hogy én egy dagadt, hájas, libsi, komcsi, leszerepelt, orvvadász, tolvaj, anyagyilkos g… vagyok. Ha valamit kifelejtettem bocs! Ezek igen okos érvek voltak az ellen, amit leírtam.

De akkor van még egy kérdésem, ami a hírhez kapcsolódik. Milyen célból adunk mi 30 milliárdot egy olyan ország különféle fejlesztéseire, ahol tavaly július 25-én vásárolta meg az OTP egy helyi bank 96,5 %-át? S ahonnan a tavalyi importunk 3 és fél milliárd volt. A kereskedelmi partnereink között valahol a sor végén áll?

Kinek segít ezzel a 30 milliárddal a miniszterelnök? Ameddig nem hozzák nyilvánosságra a kölcsön feltételeit, addig megint csak a saját képzeletünkre hagyatkozhatunk.

Az én képzeletem pedig igen földhöz ragadt. Eszerint ez a kölcsön az OTP-n keresztül – sajátságosan kialkítható feltételekkel – vehető igénybe.

Mondjuk úgy adnak 10 milliárdot valakinek, hogy csak meghatározott magyar közreműködőknél költhető el. Mondjuk Hentes Szabolcsnál, aki útépítéssel foglalkozik

Vagy megszületik egy magyar-moldáv vegyes vállalat, ami homokszitálásból él, s születésnapját követő héten kap gépbeszerzésre 12 milliárdot, de sajnos nem sokkal később csődbe megy.

Persze a látszat kedvéért kap egy-két kívülálló is pár száz milliót ilyen-olyan cége beruházására, aminek az avatására majd a helyszínre érkezhet a házi videós csapattal az egyik fő Kipcsak, s megmutathatják, hogy milyen “ügyesen fektették be az adómilliárdjainkat”.

Szóval, miután a mi pénzünkről van szó, nem lenne jogos az elvárás lenne, hogy tudjuk: mire is adtuk? Engem például nagyon érdekel!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: