Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér elvtárs gyorsan intézkedett. Néhány órán belül élt a saját magának adott statáriális joggal.

Úgy döntött, hogy kétmillió forintra (egészen pontosan 1 979 400 Ft-ra) büntet azért, mert kiírtam a háta mögé, hogy STOP PROPAGANDA és egy másik táblán utaltam Orbán Viktor hatvanpusztai, ezer négyzetméteres mélygarázsára.

A büntetés lehetne több is, de az egész parlamentben én keresem a legkevesebbet, hiszen nem ültem be egyetlen bizottságba sem.

Azon kívül, hogy nagyon szomorú dolog, ami Házmester elvtárssal az elmúlt években történt, két nagyon fontos következtetést kell levonni:

1) Ezután egyszerűen – a minimális, legszükségesebb megszólalásokat kivéve – tényleg nem szabad, nincs értelme az ellenzéknek a parlamentben maradni.

Én ugyan most a magyar emberekhez fogok fordulni, hogy segítsenek a büntetés kifizetésében, de nyilvánvalóan nem várható el a választóktól, hogy folyamatosan kétszer fizessenek nekünk a munkánkért (hiszen a képviselők pénzét nem Kövér elvtárs adja, hanem az Önök adójából fizetik, csak Kövér elvtárs veszi el).

A továbbiakban, ha az ellenzék arra használná a Parlamentet, amire még értelme lenne, akkor pillanatok alatt horribilis pénzbüntetések, fizetésmegvonások következnének, ez pedig csak akkor lenne vállalható, ha valóban valami milliárdos pénzelne minket, de ilyenről én nem tudok.

Annak semmi értelme nincs, hogy a pártok szónokversenyt tartsanak: ha valami nem tetszik, Kövér kikapcsolja a mikrofont, a kormánymédia pedig több millió ember elől amúgy is elhallgatja a felszólalások tartalmát.

EGYETLEN új kormánypárti szavazót sem fogunk elbizonytalanítani és EGYETLEN bizonytalant sem fogunk megnyerni a szónokversennyel. Igaz, táblákkal sem, elismerem. Viszont a parlamenti jelenlétnek egyetlen vállalható célja lehetne: a valódi ellenállás, a valódi nyomásgyakorlás és az igazságot látó választók dinamizálása.

Kövér büntetései azonban ezt ezentúl objektíven lehetetlenné teszik. Három lehetőség marad tehát az ellenzék előtt, de ebből csak kettő vállalható: vagy kivonul részlegesen a parlamentből, vagy olyan tiltakozásba kezd MINDENKI, ami után Kövér horribilis pénzekkel fogja büntetni, vagy behódol, elfogadja az új játékszabályokat és csendben hallgatja, ahogy a kormány alázza őket.

2) A második következtetés egyszerűbb. Fontos látni, hogy Kövér László immár egy személyben, azonnal döntött a büntetésről, megsebzett lelkét is orvosolva ezzel. Eddig legalább formálisan a házbizottság és aztán a parlament döntött az ellenzéki képviselők büntetéséről (nem mellesleg azok jóval kisebbek voltak), MOSTANTÓL MÁR A LÁTSZATRA SEM ADNAK.

Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a trend: innentől kezdve majd nem csak az országgyűlési képviselők ügyében, hanem más csoportok megtörésénél sem fognak adni a látszatra. Újabb lépés ez a demokráciából a diktatúrába vezető úton. Azon az úton, amelyen maguktól nem fordulhatnak vissza.

Csak mi fordíthatjuk őket vissza! Csak közösen!

Ha szeretne és tud segíteni, hogy Kövér László büntetése ne érje el a célját, kérem támogasson!

Bankszámlaszám: 10102086-06053000-01000009
Budapest Bank
HADHÁZY ÁKOS ÁNYOS

PayPal:
https://www.paypal.me/hadhazyakos

Kérjük ossza meg ezt a cikket másokkal is. Ezzel is segíthet Hadházy Ákosnak


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: