Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Eddig csak Ázsiában voltak halottjai a járványnak, de most Európában is meghalt egy ember.

 

 

Korábban ismeretlen koronavírus miatt tört ki járvány Kína hatodik legnépesebb városában, a 10 millió fős Vuhanban. Az azóta a világ mind több országában felbukkanó, tüdőgyulladással járó megbetegedés néhány hét alatt ezernél is több halálos áldozatot szedett. A koronavírus terjedésével és leküzdésével kapcsolatos fejleményeket cikksorozatunkban követheti.

A koronavírus-járvány kitörése óta most először halt meg valaki Ázsián kívül: Franciaországban egy 80 éves kínai nő volt az áldozat.

A francia egészségügyi miniszter, Agnes Buzyn azt jelentette be a BBC híradása szerint: a nő Kínából érkezett január 16-án Franciaországba, és január 25-én helyezték karanténba egy kórházban.

Eddig Kínán kívül csak a Fülöp-szigeteken és Japánban volt halálos áldozata a járványnak. Franciaországban 11 embert diagnosztizáltak koronavírussal, közülük hatan vannak még kórházban.

A világ a tűzzel játszik…
Kínát már hetekkel ezelőtt izolálni kellett volna – “hermetikusan”. De amíg a világ vezetői a kereskedelmet (végső soron) a pénzt részesítik előnyben egy futótűzként terjedő halálos kórral szemben, addig nincs miről beszélni.
Minden kontinensre átterjedt – mert hagyták. Hullanak az emberek, és még többen fognak meghalni. Ellenszer nincs – majd talán sok idő múlva..

Forrás: HVG / BalraMagyar

 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here