Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennél átfogóbb képet nem lehet arról adni, hogyan is kezelte a megszerzett hatalmát korábban a Fidesz.

Mindannyiunknak volt egy elképzelése arról, hogy a Fidesz egészen pontosan milyen hatalomgyakorlási mechanizmust alakított ki maga köré, de vannak olyan mélységek, melyeket eddig elképzelni sem tudtunk, illetve vannak olyan mélységek, amelyek nemes egyszerűséggel elfogadhatatlanok.

Erről számolt be az ellenzéki győztes Pikó András a VIII. kerület frissen megválasztott polgármestere.

Pikó András azt írta: polgármesteri munkája során azt a kérdést kapta, hogy az idén kapnak-e Mikulás-csomagot a képviselők. Kiderült, hogy a kérdés valójában arra vonatkozik, hogy

készüljenek-e olyan csomagok az óvodákba, amiket a képviselők vihetnek el és oszthatnak szét a gyerekek között.

A polgármester azt is megdöbbenve osztotta meg, hogy volt olyan képviselő az önkormányzat dolgozói között, aki korábban maga öltözött be Mikulásnak.

Hangsúlyozta: ezt a hagyományt megszakítják, idén nem a képviselők osztogatnak majd csomagokat, hanem “rendes, nem-politikus Mikulások”.

Pikó András emellett arról is írt, hogy idén is lesz a kerületben jégpálya, és a téli szünetben ingyenessé teszik a korcsolyabérlést is, hogy a szegényebb gyerekek is tudjanak korcsolyázni.

Jut eszembe: nincs kerületi újság, FB-oldal, honlap és az infopontokkal is kellene valamit kezdeni. Folyamatosan dolgozunk ezen. De ha a leggyorsabban haladunk, akkor is november végén, december elején jöhet ki a már nem propaganda lapunk első száma


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: