Borkai Zsolt - Fotó: 168ora.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szavazók 44,3 százaléka ismét Borkai Zsolt választotta Győr polgármesterének – jelentette be csütörtökön a városházán a helyi választási bizottság elnöke, s átadta neki a megbízó levelet. Borkai megköszönte a bizalmat, hozzátette: nem volt egyszerű az elmúlt egy hónap sem neki, sem a győrieknek.

Az október 13-i önkormányzati választáson a 101 ezer 841 győri szavazásra jogosultból 44 ezer 989-en gyakorolták választójogukat (ez 44,18 százalék). A legtöbb voksot, azok 44,3 százalékát Borkai Zsolt gyűjtötte be, „így ismét őt választották meg a város polgármesterévé” – jelentette be a városházán dr. Gál Miklós, a helyi választási bizottság vezetője, majd átadta neki a megbízó levelet.

Borkai Zsolt annyit mondott: “Szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak. Szeretném megköszönni – nagy tisztelettel – a győrieknek, mert kitartottak mellettem, s értékelték az elmúlt 13 év munkáját, ami együtt, közösen valósítottunk meg. Azt tudom ígérni a győrieknek, hogy az elkövetkezendő időszakban is az elmúlt időszakhoz hasonló intenzitással igyekszem közreműködni és fejleszteni a várost a képviselő-testülettel.”

 

Borkai átveszi a megbízó levelét – Fotó: Kisalföld

Forrás:  kisalfold.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: