Orbán őrjöng: Fantasztikus hírt kapott az ellenzék, túl korán omlott össze a Fidesz mesterkedése


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Még a választásokig sem tartott ki a Fidesz által kreált politikai ügy. Ami azonban tragédia a jobboldalnak, viszont hatalmas előny az ellenzéknek.

Megszűntette a nyomozóhatóság a nyomozást az ellenzék és Pikó András VIII. kerületi polgármester és kampánycsapata ellen.A vád velük szemben illegális adatkezelés volt, azonban most kiderült hivatalosan is: semmit nem követett el Pikó és stábja.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy renőrök szállták meg Pikó András kampányirodáját azután, hogy a jobboldali sajtó egy fényképre hivatkozva azt állította, hogy Pikó András és stábja az ajánlóíveken szereplő személyes adatokat dologzzák fel.

Nem sokkal később a Fidesz frakcióvezetője Kocsis Máté rendőrségi feljelentést tett, melynek folyományaként házkutatást tartottak az ellenzéki jelölt irodájában és kihallgatták Pikó kampányfőnökét is (aki a fent nevezett kompromittáló képet megosztotta a facebookon).

Nem sokkal az ügy előtt Puzsér Róbert azzal vádolta Karácsony Gergelyt, hogy hasonló módszerekkel élhet vissza a választók adataival, így jól látható, hogy egy alaposan felépített történetről volt szó.
Ez akár ki is tarthatott volna a választások végéig, azonban a nyomozóhatóság kidurrantotta ez a politikai lufit.

Ez pedig hatalmas erkölcsi győzelem az ellenzéknek és csúnya pofáraesés a Fidesznek.


Azonban sajtóinformációk szerint a rendőrségi döntést jogi úton akarja megtámadni a fideszes városvezetés. A Magyar Nemzet azt írja:

KÉRVÉNYEZIK A RENDŐRSÉGI VIZSGÁLAT FOLYTATÁSÁNAK ELRENDELÉSÉT, MIVEL MEGÍTÉLÉSÜK SZERINT A HATÓSÁG SZÁMOS KÖRÜLMÉNYT NEM VIZSGÁLT KELLŐ KÖRÜLTEKINTÉSSEL, VAGY FIGYELMEN KÍVÜL HAGYOTT.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük