Gréczy Zsolt - Fotó: Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kiborult a DK szóvivője, Gréczy Zsolt.

Orbán Viktor május 13-i washingtoni látogatásán azt kérte Donald Trumptól, hogy gyakoroljon nyomást a norvégokra, hogy a Norvég Alap pénzeit a jövőben ne egy független szervezet ossza el a magyar civil szervezetek között – írja a Direkt36.

A magyar miniszterelnök tehát hivatalát felhasználva arra akart szövetkezni egy idegen országgal, hogy kárt okozzon saját hazájában törvényesen működő szervezeteknek. Ez a hazaárulás definíciója, még akkor is, ha Orbán Viktornak ez csak egy átlagos hétköznap volt.

A Demokratikus Koalíció szerint amit Orbán Viktor csinált, az a leghitványabb és legalantasabb hazaárulás, amit egy miniszterelnök elkövethet.

Aki azért lobbizik miniszterelnökként egy idegen országnál, hogy segítsenek neki kárt okozni a saját hazájának, az semmivel sem jobb azoknál, akik orosz tankokat hívtak be a hatalmuk megtartása érdekében.

A magyar nép jól ismeri az ilyen gátlástalan bitangokat a XX. századból: sem szobraik, sem méltóságuk nem maradt az utókor előtt. Nem fog maradni Orbán után sem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: