Nagy Blanka Fotó: Népszava/ Tóth Gergő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nincs több kibúvó: a Lokal.hu kormánypropagandista oldal minden fórumon elbukott, most már le kell hozniuk, hogy hazudtak Nagy Blanka tanulmányi eredményeiről és iskolai hiányzásairól.

Ugyanez vár a fideszes hazugsággyár többi tagjára is. Ha egy középiskolás lány az MSZP ügyvédjének segítségével le tudta győzni az őt mocskoló Fideszt, a politikában is sikerülni fog ugyanez.

Hiába próbálkozott fellebbezéssel a Nagy Blankát lejáratni próbáló Lokál, az ítélőtábla most már jogerősen az ellenzéki tüntetéseken ismertté vált diáklánynak adott igazat. Így muszáj lesz lehozniuk, hogy hazugság volt, amit a tanulmányi eredményeiről és iskolai hiányzásairól írtak, és ügyvédje szerint valószínűleg a még folyamatban lévő sajtópereket is bukhatják az ugyanezt leközlő kormányközeli lapok.

Jogerősen elhasalt a bíróságon a Lokal.hu: a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a kormányoldali bulvárlap online változatának fellebbezését, és helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék márciusi ítéletét a Nagy Blanka által kezdeményezett sajtóperben – közölte a hvg.hu-val a diáklány ügyvédje, Litresits András, miután kedden kézbesítették nekik az erről szóló ítélet.

Az ellenzéki tüntetéseken trágár kifejezéseket használó diáklányt év elején azzal próbálták lejáratni a szokás szerint egymás cikkeit összehangoltan leközlő lapok, hogy „több tárgyból bukásra áll, illetve hogy iskolába is alig jár, továbbá, hogy hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket”.

Az ítélőtábla döntése ellen már nem lehet fellebbezni, így most már muszáj lesz közzétenni a helyreigazítást, vagyis saját eredeti cikkükbe kötelezően be kell szerkeszteniük a bíróság által jóváhagyott szöveget, amiből kiderül, teljesen valótlanul állították, hogy Nagy bukásra állna, ahogy a hiányzásairól is hazudtak.

„Az eredeti karaktergyilkos anyagot közlő Ripost és az ezt szintén leközlő Origo ellen még folyamatban van az ehhez hasonló eljárás, mert ezek a lapok is fellebbezéssel próbálkoztak. Ezek után viszont nagyon meglepődnék, ha ezek nem hasonló eredménnyel végződnének” – mondta Litresits András.

Százával nyerik az ilyen pereket különböző ellenzéki szereplők… Nem tűnik fel a Fidesz híveknek, hogy mást se csinálnak a Fidesznél mint hazudoznak, mocskolnak, rágalmaznak, folyamatosan?

Szerintem ugyanannyi ideig kellene kitenni a bocsánatkérő cikket is, mint ameddig lejáratták… Szégyen hogy egy 18 éves lánytól is így félnek már a kormányzati oldalon… szégyen számukra ha a saját nyelvükön válaszol ahogy támadták nyíltan? Tudjátok mi a szégyen még? Ő közszereplőnek számít. a “sajátlábaink ” már nem…

Egyébiránt gyönyörű, hogy mennyire berezelt a fideszes parasztsereg, amikor ez a lány ugyanazzal a módszerrel alázta őket a sz@rba, ami metodikát az addig a Fidesz a saját kis magánbejáratú szellemi fölényének vélt…
Köpni-nyelni nem tudtak…, és máig sem tudnak…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: