Összeomlóban a fideszes hazugsággyár – Nagy Blanka K.O.-val nyert pert a lakájmédia ellen (részletek a cikkben)


Nagy Blanka Fotó: Népszava/ Tóth Gergő
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nincs több kibúvó: a Lokal.hu kormánypropagandista oldal minden fórumon elbukott, most már le kell hozniuk, hogy hazudtak Nagy Blanka tanulmányi eredményeiről és iskolai hiányzásairól.

Ugyanez vár a fideszes hazugsággyár többi tagjára is. Ha egy középiskolás lány az MSZP ügyvédjének segítségével le tudta győzni az őt mocskoló Fideszt, a politikában is sikerülni fog ugyanez.

Hiába próbálkozott fellebbezéssel a Nagy Blankát lejáratni próbáló Lokál, az ítélőtábla most már jogerősen az ellenzéki tüntetéseken ismertté vált diáklánynak adott igazat. Így muszáj lesz lehozniuk, hogy hazugság volt, amit a tanulmányi eredményeiről és iskolai hiányzásairól írtak, és ügyvédje szerint valószínűleg a még folyamatban lévő sajtópereket is bukhatják az ugyanezt leközlő kormányközeli lapok.Jogerősen elhasalt a bíróságon a Lokal.hu: a Fővárosi Ítélőtábla elutasította a kormányoldali bulvárlap online változatának fellebbezését, és helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék márciusi ítéletét a Nagy Blanka által kezdeményezett sajtóperben – közölte a hvg.hu-val a diáklány ügyvédje, Litresits András, miután kedden kézbesítették nekik az erről szóló ítélet.

Az ellenzéki tüntetéseken trágár kifejezéseket használó diáklányt év elején azzal próbálták lejáratni a szokás szerint egymás cikkeit összehangoltan leközlő lapok, hogy „több tárgyból bukásra áll, illetve hogy iskolába is alig jár, továbbá, hogy hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket”.

Az ítélőtábla döntése ellen már nem lehet fellebbezni, így most már muszáj lesz közzétenni a helyreigazítást, vagyis saját eredeti cikkükbe kötelezően be kell szerkeszteniük a bíróság által jóváhagyott szöveget, amiből kiderül, teljesen valótlanul állították, hogy Nagy bukásra állna, ahogy a hiányzásairól is hazudtak.

„Az eredeti karaktergyilkos anyagot közlő Ripost és az ezt szintén leközlő Origo ellen még folyamatban van az ehhez hasonló eljárás, mert ezek a lapok is fellebbezéssel próbálkoztak. Ezek után viszont nagyon meglepődnék, ha ezek nem hasonló eredménnyel végződnének” – mondta Litresits András.

Százával nyerik az ilyen pereket különböző ellenzéki szereplők… Nem tűnik fel a Fidesz híveknek, hogy mást se csinálnak a Fidesznél mint hazudoznak, mocskolnak, rágalmaznak, folyamatosan?
Szerintem ugyanannyi ideig kellene kitenni a bocsánatkérő cikket is, mint ameddig lejáratták… Szégyen hogy egy 18 éves lánytól is így félnek már a kormányzati oldalon… szégyen számukra ha a saját nyelvükön válaszol ahogy támadták nyíltan? Tudjátok mi a szégyen még? Ő közszereplőnek számít. a “sajátlábaink ” már nem…

Egyébiránt gyönyörű, hogy mennyire berezelt a fideszes parasztsereg, amikor ez a lány ugyanazzal a módszerrel alázta őket a sz@rba, ami metodikát az addig a Fidesz a saját kis magánbejáratú szellemi fölényének vélt…
Köpni-nyelni nem tudtak…, és máig sem tudnak…

Forrás: HVG / BalraMagyarTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük