Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eredményes és gyümölcsöző beszélgetést folytatott egymással Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor.
„Dodóra már a Reszkessetek betörőkben felfigyeltem, azóta követem a pályáját, hihetetlen, hogy milyen hosszú ideje tartja a szintet. Tiszteletreméltó, mekkora harcot vív azért, hogy megszüntesse az Obamacare-t. Mi is próbálunk kizárni embereket az egészségügyi szolgáltatásokból, de hát ő egy vérbeli profi, utolérhetetlen. Félszavakból is megértjük egymást. Amikor elkezdtem, hogy „Putyin beleavatkozik…” ő befejezte, hogy „…a választásokba”, felnevettünk, de magasztos pillanat volt.” – nyilatkozta Orbán, Magyarország miniszterelnöke nemsokkal a találkozó után.

A két vezető között nagy volt az összhang, Trump is tanácsot kért Orbántól, például arról, hogy hogyan védje meg Amerikát egy zsebkendőnyi kerítésdarabbal, illetve, hogy tulajdonképpen hány milliárd dolláros hitellel lehetne még jobban igába hajtani a románokat. Trump később kijavította magát, hogy a magyarokra gondolt.

Ez utóbbira Orbán válaszként prezentálta a Washington-Felcsút vasútvonalat, amelyet vélhetően még idén elkezdenek építeni amerikai hitelből. A vonalat Mészáros Lőrinc egyik cége kivitelezheti, de azt csak a napokban választják ki, hogy melyik.

Mindenesetre ez a cég jogot nyer majd arra is, hogy a szintén beszélgetés tárgyát képező, az Atlanti-óceán alatt húzódó gázvezetéket, a RIP áramlatot is megépíthesse.

A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: Hírcsárda

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: