Nagyszerű hírek Kulka Jánosról – így fest most a színész betegsége után


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az ország kedvence Kulka János nehezen és lassan épül fel betegségéből.

Viszont ahogy a nemrégiben megjelent képek tanúskodnak róla mégis a nehezén túl van a színészóriás és egyre jobban van!A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész korábban sztrókot kapott, amely teljesen megváltoztatta az életét, sokáig úgy tűnt végleg le kell mondania a színpadról és a nyilvános szereplésekről.

Most azonban a Trojka Színházi Társulás feltöltött egy képet a Facebookra, amelyen a színészt láthatjuk kollégái mellett. Kulka kifejezetten jól néz ki a fotón, fülig ér a szája.

„És bemutattuk a Silence Book – fizikai színházi képek kezdőknek és haladóknak – című új darabunkat!” – olvasható társulat a posztjában.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük