Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírHugó számolt be a legutóbbi szemétládaiságról, arról, hogy a közel 100 milliárd forintnyi közpénzből fenntartott közmédA minden határon túl ment: konkrétan az egyperces híradójuk fele a Fidesz kampányfilmje volt.

A Híradónak van egy speciális, egyperces verziója, ezt leginkább akkor ismerhettük meg, amikor a futball világbajnokság alatt, a meccsek szünetében azonnal lecsaptak valami migránsozással, egy ország sportélményét kötve össze a témával.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a HírHugó Youtube csatornájára! Katt ide!

Szombat este a Ferencváros-Újpest bajnoki meccs közben, a félidőben jelentkező egyperces Híradónak négy híre volt, ebből a nem egészen 60 másodperces Híradóból 24 másodpercet tett ki a Fidesz legfrissebb, Hassan F.-es, Facebookra készült kampányfilmjének bemutatása.

Gyakorlatilag szinte teljes egészében leadták a kampányfilmet, ahol a műsorvezető nő mondta hangban, hogy miről is van szó.

Az index levélben kereste meg az MTVA sajtóosztályát, azt szerettük volna megtudni, hogy tudnak-e példát mondani arra – 2010-től napjainkig -, hogy kampányidőszakban bármely ellenzéki párt Facebookon terjesztett kampányvideóját bemutatták volna, pláne olyan hosszan, ahogy tették azt a fenti példákban is láthatóan a Fidesz kampányfilmjeivel.

Erre mi sejtjük a választ azért…

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: