Ujhelyi: Visszaütöttünk a Fidesznek! Azok helyett is akiket évekig gyalázott a kormány!


Ujhelyi István, 2018. december
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz megpróbált ránk sütni egy hazug állítást, és mi visszaütöttünk

– mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-kampányfőnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfőn, elismerve, hogy erős és megosztó, sőt sokkoló volt a válaszvideója a Fidesz vasárnapi, Bangónéról szóló kampányfilmjére.„Ezért van most mindenki meglepődve, mert visszaütöttünk. Azok helyett is visszaütöttünk, akiket az elmúlt években emberi mivoltukban, politikai hitvallásukban, szexuális hovatartozásukban, bármilyen nem a rendszerhez tartozásukban folyamatosan sérteget a kormányzat” – mondta.

A rendszer végig uszított és hazaárulózott mindenkit, aki hisz abban, hogy „egy másik Magyarországot szeretnénk”. Így jutott el odáig a helyzet, hogy egy őt ábrázoló bábut felakasztottak, a rendőrségi nyomozás pedig máig nem jutott sehová az ügyben. S mivel a Fidesz látja, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség erősödik, fizetett hirdetésekkel és „elképesztő energiákat mozgatva” „üti-vágja”.

A Fidesz kampányfilmje „ránk próbál sütni egy hazug állítást, hogy mi bárkit meg akarnánk sérteni”. Pedig Bangóné nem akart szavazókat sértegetni és senkit nem akart megbélyegezni, ráadásul még aznap bocsánatot kért mindenkitől, akit esetleg megbántott.

„Hogyha engem ütnek, akkor keményen beleállok és visszaütök” – mondta Ujhelyi, hozzátéve: az ő filmje arról szól, hogy „ha a Fidesz ezt óhajtja”, akkor patkánykormányzásnak fogja hívni azt a kormányzást, amely „undorító és kártékony volt Magyarország számára”.

Tisztázta azonban, hogy az MSZP, a Fidesszel ellentétben, nem kíván ezzel kampányt indítani.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük