Olyan beszédet mondott Török Zsolt, amit normális országban a miniszterelnök tett volna – Szégyellheti magát Orbán de mocskosul


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 310

Ma azt mondják a dolgozónak, hogy ” ki vagy rúgva ” ,” takarodj innen ” Ezért a mondatért a főnököt rúgták volna ki a Kádár rendszerben! Akkor tiszteletben tartották a melóst!!! Rabszolgaság idejében lehetett csak így viselkedni / és ma / !!! Következmény ….?

A munka és a munkás becsülete az egyik legfontosabb érték.
Nekünk.
De ma ismét küzdenünk kell a magyar dolgozók jogaiért, a kizsákmányolás és jogfosztás ellen!

Ma újból zászlónkra írva kell követelni a 8 órás munkaidőt, az egyenlő munkáért egyenlő bért, a rabszolgaság és a jobbágyság eltörlését, a dolgozók gyerekeinek oktatáshoz való jogát, s hogy a legkisebb bér is elegendő legyen a megélhetéshez, az emberhez méltó megélhetéshez!Éljen Május elseje!
Éljen minden dolgozó!

Török Zsolt MSZP

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 310
  • 310
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük