Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz kormány kezében lévő Magyar Távirati Iroda (MTI) a témában kiadott közleményünket visszadobta, és a mai (2019.03.10) sajtótájékoztatónkat is el akarják hallgatni: Tömeggyilkos, csecsemőket lemészároló drogbandák felfegyverzéséhez falaz az Orbán-kormány?

Azt már eddig is tudtuk, hogy az orbáni diplomácia kedvezményezettjei gyilkosok, fegyverkereskedők, elítélt politikusok.

Orbán keleti nyitásnak az eredményei: az azeri baltás gyilkost futni hagyta, terroristákat pénzelő Pharaont és a börtön elől menekülő volt macedón miniszterelnök pedig letelepítette hazánkban.

Most pedig kiderült, hogy Trócsányi miniszter közreműködésével Magyarországon lebukott orosz fegyverkereskedőket mentettek ki Putyinnak.

A történet egészen elképesztő, mintha egy hollywoodi filmet látnánk, csak ez a magyar változat, így a bűnösök nem nyerik el méltó büntetésüket.

A direkt36 oknyomozó portál szerint az USA Kábítószer-ellenes Hivatala, a magyar rendőrséggel közösen lekapcsolt Budapesten két oroszt, akik a mexikói drogbandáknak szállítottak volna fegyvert.

Gépkarabélyok, RPG-k, kézigránátok, tankelhárító rakéták, azaz katonai fegyverek voltak az alku tárgyai, cserében akár kábítószerrel is lehetett volna fizetni.

A 888.hu szerint „Az elmúlt 12 évben Mexikóban 200 ezer gyilkosság történt, és hivatalos statisztikák szerint 35 ezer ember eltűnt. Csak tavaly több mint 29 ezer embert gyilkoltak meg az országban.”

Csak az elmúlt néhány hónap szalagcímei: origo.hu Két éve Mexikóban 250 koponyát találtak egy gödörben. A drogbárók áldozatai voltak. Fél éve gyerek holtesteket találtak drogkartellek áldozatait rejtő tömegsírokban, egy hónapja pedig 50 tetemet rejtő tömegsírra bukkantak, az index.hu szerint.

Ezeknek a drogkartelleknek, ezeknek a gyermek és tömeggyilkosoknak akart Budapesten fegyvert eladni a két orosz, de az amerikaiak segítségével és vezetésével, rács mögé kerültek. Ott várták, hogy Magyarország kiadja Őket az USA-nak, és elkezdjék életfogytig tartó börtönbüntetésüket.

A fegyvercsempészek ügye azonban új fordulatot vett akkor, amikor az Orosz Föderáció észbekapott, és röhejes indokokra hivatkozva megkérte Orbánékat, hogy nekik adják át az embereiket.

Úgy lett! Az egyik halálkufár, azóta már szabadlábon van.

A kiadatással a Fidesz kormány tulajdonképpen szabadlábra helyezte a fegyverkereskedőket. Az ezt elrendelő döntést, a Fidesz Európa Parlamenti listavezetője, Trócsányi Igazságügyi miniszter írta alá.

És, hogy még egyszer, ilyen kellemetlen szituáció ne legyen, diplomáciai mentességet adtak egy Orosz banknak, azaz most már úgy járhatnak ide mindenféle orosz bűnözők, hogy hozzájuk sem lehet szólni, a diplomata státusz védi őket, diplomáciai mentességük lesz.

Az azeri baltás gyilkost futni hagyták, terroristákat pénzelő Pharaont és a börtön elől menekülő volt macedón miniszterelnök pedig letelepítették hazánkban. Most pedig kiderült, hogy Trócsányi miniszter közreműködésével Magyarországon lebukott orosz fegyverkereskedőket mentettek ki Putyinnak.

Az elképesztő sorozat két dologra utal:
1., Latorállamot épít a Fidesz.
2., Orbán a bukása után, a viszonossági elv alapján keres majd új hazát, a régi barátainál.

Első körben felszólítjuk a Fideszt, hogy mentse fel Trócsányit, vegye le az EP listáról, és amíg a miniszter nem tisztázza magát, addig eszükbe se jusson biztosnak jelölni.

Elképzelhetetlen, hogy ilyen – bűnözőket védő – alakok képviseljék az országot, az EU-ban. Ezeknek az embereknek a „Haza. Szeretet. Európa.” semmit nem jelent.

Az ügyről a EU-s partnereinket, és a nemzetközi közvéleményt tájékoztatni fogjuk, a parlamentben folytatjuk.

MSZP

Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: