Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarország jobban teljesít…
Tegnap éjjel a lányom magas láza és a görcsös hidegrázása miatt éjfélkor hívtam a Gyermekorvosi ügyeletet 15x de senki nem vette fel..
A 112-t hívtam , elmondtam a problémám és azt is,hogy ez nonszensz , hogy elérhetetlen egy ügyelet pláne ha a gyerekekről van szó !

Mentőt küldtek akiknek hálásan köszönöm,hogy segítettek , behoztak minket a Madarász utcai Gyermek Klinikára ,ahol le a kalappal az ápolók és az orvosok előtt !

Ma 2019.március 6-án egy gyermek kórházban NINCS WC papír , papírzsebkendő , folyékonyszappan és még sok minden más is hiányos!
Kérdezem én meddig tűrjük ezt ?
Az , hogy minket felnőtteket szarba vesznek ,már megszoktam de az , hogy a gyermekeket is ennyire leszarja a felcsúti g.ci azt nem tudom és nem is fogom szó nélkül hagyni!

Alapvető dolgok hiányoznak az egészségügyben , ezért fizetjük az adót a járulékokat Te senkiházi ?!
Ez neked a család támogatás ?

Te akarsz a nőkkel megállapodni , hogy szüljenek minél többet , de ha kórházba kerül a gyerek nem hogy gyógyul még betegebb lesz , mert nincs annyi pénze a kórházaknak ,hogy egy folyékony szappan legyen a mosdókban???
Hogy a gyerekeinket alázod meg azzal ,hogy Wc papírra sem futja?

De Szíriába 504milliót küldesz , az ápolók abból a nevetséges összegű fizetésükből amivel szarba sem veszed a munkájukat Ők is hoznak Wc papírt ,hogy a gyerekeknek legyen?

És Te nevezed magadat Miniszterelnöknek?
Te egy Nő és gyermek gyűlölő senkiházi féreg vagy , akit el kell taposni!

Látod b.szd meg Anyaként hoztam zsebkendöt, Wc papírt , szappant, lázmérőt mert nem bírom nézni azt amilyen állapot uralkodik egy Gyermek kórházban!

Takarodj Viktor ???

Telinger Andrea


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: