Gyurcsány könnyfakasztó sorokkal búcsúzott hirtelen elhunyt barátjától, az ország kedvencétől


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.5K
    Shares

Gyurcsány Ferenc megható sorokkal búcsúzott az énekes legendától…

Mint ma már korábban megírtuk hatalmas legenda távozott el tőlünk, de nem örökre, dalai-t még az unokáink és azok unokái is dúdolják, dúdolni fogják világszerte…

“1970 körül vehettük meg első tévénket. A kis szoba-konyhás lakásba új élet költözött. Mindenki a tévét bújta. Ki mit tud? Táncdal fesztivál. A kor nagy eseményei. Koós már befutott énekes volt. Szüleim egyik kedvence. Nekem se volt vele bajom, de én inkább Illést, majd az LGT-t hallgattam.

Aztán sok évvel, vagy évtizeddel később sokszor összefutottunk mindenfajta rendezvényen. Ölelt, könnyedén parolázott, mintha barátok lennénk. Vidám pasi volt, könnyen szerethető.

És én megszerettem. Kora reggel a dalait hallgattam rá emlékezve. Ha hitt egy jobb, egy más világban, talán énekelve ment el és énekelni fog ott is. A már ott lévők és majd érkezők örömére. Énekelj örökké Jani!” – írja a DK elnöke legfrissebb posztjában.

  


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.5K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük