Gyurcsány könnyfakasztó sorokkal búcsúzott hirtelen elhunyt barátjától, az ország kedvencétől


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyurcsány Ferenc megható sorokkal búcsúzott az énekes legendától…

Mint ma már korábban megírtuk hatalmas legenda távozott el tőlünk, de nem örökre, dalai-t még az unokáink és azok unokái is dúdolják, dúdolni fogják világszerte…

“1970 körül vehettük meg első tévénket. A kis szoba-konyhás lakásba új élet költözött. Mindenki a tévét bújta. Ki mit tud? Táncdal fesztivál. A kor nagy eseményei. Koós már befutott énekes volt. Szüleim egyik kedvence. Nekem se volt vele bajom, de én inkább Illést, majd az LGT-t hallgattam.Aztán sok évvel, vagy évtizeddel később sokszor összefutottunk mindenfajta rendezvényen. Ölelt, könnyedén parolázott, mintha barátok lennénk. Vidám pasi volt, könnyen szerethető.

És én megszerettem. Kora reggel a dalait hallgattam rá emlékezve. Ha hitt egy jobb, egy más világban, talán énekelve ment el és énekelni fog ott is. A már ott lévők és majd érkezők örömére. Énekelj örökké Jani!” – írja a DK elnöke legfrissebb posztjában.

 

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük