Nem hiszed el! A Fidesz leleplezte a NYUGDÍJAS MAFFIÁT! (erős tartalom)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Azt gondolom, kevés szórakoztatóbb dolog lehetne a világon, mint reggeltől estig a Fidesz megmozdulásait olvasni, persze csak akkor, ha mindez nem a mi bőrünkre menne nap, mint nap.

Talán szórakoztatóbbak lehetnének a Kétfarkú kutyáknál is a Fidesz politikusai, ha nem minden alkalommal fullba nyomnák a kretént, de sajnos ezek az emberek hoznak döntéseket a fejünk felett.

Egy érdekes bejegyzésre bukkantam az interneten, melyet Tóth Imre az MSZP XV. kerületi képviselője osztott meg facebook oldalán. Aki nem tudná a XV. kerület több dologról is híressé vált az elmúlt időszakban. Egyrészt néhány hónapja a független de szinte valamennyi ellenzéki párt támogatásával induló Németh Angéla úgy mosta fel a kormánypártokkal a padlót az időközi polgármester választáson, hogy még Németh Szilárd is csak nézett ki a fején, mint hal a szatyorba.

Másrészt a frissen megválasztott polgármester asszony nem tétlenkedett: elsőként jelentette be a kerület, hogy nem alkalmazzák a túlóratörvényt, valamint segítséget ajánlott az önkormányzat azoknak a nyugdíjasoknak, akik a januárban késve érkező nyugdíjak miatt bajba kerültek.

Ez már azonban túl sok volt a Fidesznek. Tóth Imre az MSZP képviselőjének írásának tanulsága szerint:

“A XV. kerületi önkormányzattal összejátszó nyugdíjas maffiát leplezett le a Fidesz a XV. kerületben.A rendet hirdető kormánypárt, a Fidesz helyi politikusa, Lehoczki Ádám figyelmét szerencsére nem kerülte el, hogy a nyugdíjak késedelmes folyósítása miatt múlt pénteken elrendelt – az országban egyedülálló – XV. kerületi önkormányzati segítséggel visszaélhettek az idős emberek, és sokan akár úgy is lecsaphattak a 2 ezer forintnyi közpénzre, hogy időközben már megkapták a nyugdíjukat.

Gratulálunk Lehoczki képviselő úr éberségéhez!”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük