Nem hiszed el! A Fidesz leleplezte a NYUGDÍJAS MAFFIÁT! (erős tartalom)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Azt gondolom, kevés szórakoztatóbb dolog lehetne a világon, mint reggeltől estig a Fidesz megmozdulásait olvasni, persze csak akkor, ha mindez nem a mi bőrünkre menne nap, mint nap.

Talán szórakoztatóbbak lehetnének a Kétfarkú kutyáknál is a Fidesz politikusai, ha nem minden alkalommal fullba nyomnák a kretént, de sajnos ezek az emberek hoznak döntéseket a fejünk felett.Egy érdekes bejegyzésre bukkantam az interneten, melyet Tóth Imre az MSZP XV. kerületi képviselője osztott meg facebook oldalán. Aki nem tudná a XV. kerület több dologról is híressé vált az elmúlt időszakban. Egyrészt néhány hónapja a független de szinte valamennyi ellenzéki párt támogatásával induló Németh Angéla úgy mosta fel a kormánypártokkal a padlót az időközi polgármester választáson, hogy még Németh Szilárd is csak nézett ki a fején, mint hal a szatyorba.

Másrészt a frissen megválasztott polgármester asszony nem tétlenkedett: elsőként jelentette be a kerület, hogy nem alkalmazzák a túlóratörvényt, valamint segítséget ajánlott az önkormányzat azoknak a nyugdíjasoknak, akik a januárban késve érkező nyugdíjak miatt bajba kerültek.

Ez már azonban túl sok volt a Fidesznek. Tóth Imre az MSZP képviselőjének írásának tanulsága szerint:

“A XV. kerületi önkormányzattal összejátszó nyugdíjas maffiát leplezett le a Fidesz a XV. kerületben.

A rendet hirdető kormánypárt, a Fidesz helyi politikusa, Lehoczki Ádám figyelmét szerencsére nem kerülte el, hogy a nyugdíjak késedelmes folyósítása miatt múlt pénteken elrendelt – az országban egyedülálló – XV. kerületi önkormányzati segítséggel visszaélhettek az idős emberek, és sokan akár úgy is lecsaphattak a 2 ezer forintnyi közpénzre, hogy időközben már megkapták a nyugdíjukat.
Gratulálunk Lehoczki képviselő úr éberségéhez!”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük