Mirkóczki megvilágosodott! – A Jobbikos politikus szerint Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van


Jobbik - Fotó: B1 Blog
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz nem ért el 50 százalékot sem, és ezzel lett harmadjára kétharmada az Országgyűlésben, miközben a többség nem rájuk szavazott.

A Fidesz nem ért el 50 százalékot sem, és ezzel lett harmadjára kétharmada az Országgyűlésben, miközben a többség nem rájuk szavazott. Tisztelem Vona Gábor stratégiai érzékét, de a választáson a többi ellenzéki párttal együtt bizony mi hibáztunk – mondta Mirkóczki Ádám a Magyar Narancsnak adott interjújában.

A Jobbik szóvivője szerint az ellenzék abban hibázott, hogy nem léptek vissza egyes helyeken, mint mondta,ha 3-5 szimbolikus körzetben visszalépünk, akkor ma nincs kétharmad.

Szerinte ez generálhatott volna a többi pártnál olyan nyomást, ami alapján ők is visszaléptek volna a javukra. Mirkóczki úgy véli, túlságosan hittek abban, Vonával az élen, hogy a Jobbikhoz hajlanak majd a szavazók.

Ebben a pillanatban nem a 2006-os, mára bukott hatalommal kell küzdenünk, hanem a jelenlegivel, és egy időre felül kell emelkedni a múltbeli sérelmeken, mert a Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van! – mondja Mirkóczki.

Azért ne felejtsük el, hogy a Gyurcsány-féle időszakot nehéz összehasonlítani a mostanival, mivel akkor volt egy világválság, az EU- ból nem jöttek pénzek, Gyurcsány-Bajnai nem pénzért – főleg közpénzért!!! – politizált. Voltak hibáik, de más a hiba és más a bűn!

Az hogy Mirkóczkinál a józan belátás és a racionalitás győzött az indulatai fölött, képes volt túllépni saját árnyékán és felvállalta a nyilvánosság előtt bátran a véleményét az tiszteletre méltó. Vonát messze túlszárnyalja higgadtságban, belátásban, nem törődve a kockázattal, hogy adott esetben szimpatizánsokat veszít és további karaktergyilkosságnak teszi ki magát. A valódi politikus nem azt mondja mindig, amit a bázisa hallani akar, hanem kiáll saját meggyőződés mellett szembemenve a tömeghisztériával is egy adott, fontosabb cél érdekében.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük