A mai tüntetés Orbánék feketenapja – soha nem látott folyamatok indulhatnak el


Fotó: A 2018.12.17-i gigatüntetés fotója, Forrás: Márki-Zay Péter FB oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

Alapjaiban remeg a rendszer monolitnak hitt talapzata.

Nagyon melléfogott az Orbán-kormány amikor azt gondolta, hogy ha még az ünnepek előtt beterjesztik a “Rabszolgatörvényt” akkor majd csitulni fog a tüntetési hullám. Ráadásul baromira félrekezelte a jobboldal a szituációt. Ilyen veszélyesen még sosem ingott meg a rendszer talapzata.

Úgy áll a helyzet ugyanis, hogy megúszhatták volna a dolgot. De hatalmi gőgből és erőből akarták letolni a magyar emberek torkán a német multik által rájuk kényszerített túlóraszabályozást. Mint az antik görög hős, ők is túl közel repültek a naphoz és megolvadt a viasz ami a tollaikat a karjukhoz fogta. Azt gondolták mindent megtehetnek, de nem.

Elindult egy tüntetési hullám, amely talán legnagyobb eredménye, hogy az ellenzék pártjait melyek kibékíthetetlen távolságnyira voltak egymástól szoros szövetségbe fogta. Összeállt a teljes ellenzék Jobbiktól-DK-ig mert megértették, itt most sokkal nagyobb történelmi lehetőség van annál, mint hogy pártérdekekre hivatkozva széttartsanak.

A köztévében követte el a rendszer a legnagyobb hibáját. Ahelyett, hogy elegánsan – nyilván egy hajnali órában az amúgy is baromi nézett köztévén – beolvashatták volna az ellenzéki képviselők a követeléseiket, inkább a belügyminiszter volt cégének fegyveres biztonsági őreivel cibáltatták ki a köztévéből a parlamenti képviselőinket. Pedig egy kis eleganciával akár elkenhető lett volna az ügy.

De még mindig reménykedhetett volna a hatalom abban, hogy az ünnepek leültetik az érdeklődést a tüntetések iránt, hiszen ünnepek alatt mindenki a családjával van, a hullámot újraindítani meg kis hiúján lehetetlen.

Ha a jobboldal nem tett volna semmit talán így is lett volna, de nem. Teleharsogták a sajtót mindenféle felgyújtott szegény gyerekek szánkójával, melyről kiderült, hogy egy ótvar nagy hazugság, mert a “szegény gyerekek karácsonyi ajándékszánkói” még mindig a Kossuth téren vannak.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Marsi Anikó pedig sorosista összeesküvés elméleteket olvasgatott az ünnepek alatt a TV2-n, de olyan légbőlkapottakat, hogy azon már egy ország röhög és a Tények az ország kedvenc kabaréműsora. A fő érv, hogy miért Soros emberei állnak minden mögött, hogy a mai tüntetés szervezői egyeztettek egymással a tüntetés részleteiről. Nahát, Anikó! Tényleg?!


De suttyomban elvitették a Nagy Imre szobrot is a parlament elöl, csak hogy a demokraták kedélyeit lehűtsék. Aztán természetesen a köztévében lezajlott botrányt is úgy hangszerelték meg, hogy az ellenzék képviselői odabent színészkedtek és senkinek nem esett bántódása. Csak sajnos ma kiderült, hogy nem éppen így volt. A köztévé operatőrének felvétele kiszivárgott arról, hogy hogyan bántalmazták felfegyverzett biztonságiak a DK parlamenti képviselőjét.


Persze bízhattak volna még a hideg időben, na meg a hirtelen lehullott hóban, de ez ma már senkit nem érdekel, mert az embereknek elege van ebből a kormányból.

A mai nap vízválasztó volt, hiszen ha nincsenek tömegek, ha kifullad a tüntetéshullám, akkor a NER újra győzhetett volna. De nem így történt!

Ezekben a pillanatokban is tízezrek menetelnek a Kossuth tér irányába!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük