Kunhalminak elege lett, bírósághoz fordul az ellenzéki képviselőasszony


Kunhalmi Ágnes az MTVA-ban
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kunhalmi Ágnes az MSZP parlamenti képviselője bírósághoz fordul.

A politikus facebook oldalán tette közzé az ügy részleteit. Nem hagyják annyiban az MTVA-ban lezajlott eseményeket:Kiss Anita, III. kerületi jegyző asszony által számomra, és képviselőtársaim számára küldött birtokvédelmi eljárással kapcsolatban a bírósághoz fordulok, mert nem tartjuk megalapozottnak a velünk szemben megfogalmazottakat.

Továbbá e kép is bizonyíték arra, hogy az MTVA többszöri kérésünkre sem volt hajlandó leülni velünk, csupán rendészeti és propaganda kérdésként kezelte a kialakult helyzetet.

Köszönöm, köszönjük mindenkinek, aki élőben figyelt és támogatott bennünket, mert így több emberhez értek el követeléseink, mint a közszolgálatinak hazudott MTVA-ban bármikor előtte. Folytatjuk együtt, közösen veletek.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük