Kunhalminak elege lett, bírósághoz fordul az ellenzéki képviselőasszony


Kunhalmi Ágnes az MTVA-ban
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kunhalmi Ágnes az MSZP parlamenti képviselője bírósághoz fordul.

A politikus facebook oldalán tette közzé az ügy részleteit. Nem hagyják annyiban az MTVA-ban lezajlott eseményeket:

Kiss Anita, III. kerületi jegyző asszony által számomra, és képviselőtársaim számára küldött birtokvédelmi eljárással kapcsolatban a bírósághoz fordulok, mert nem tartjuk megalapozottnak a velünk szemben megfogalmazottakat.

Továbbá e kép is bizonyíték arra, hogy az MTVA többszöri kérésünkre sem volt hajlandó leülni velünk, csupán rendészeti és propaganda kérdésként kezelte a kialakult helyzetet.

Köszönöm, köszönjük mindenkinek, aki élőben figyelt és támogatott bennünket, mert így több emberhez értek el követeléseink, mint a közszolgálatinak hazudott MTVA-ban bármikor előtte. Folytatjuk együtt, közösen veletek.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük