Az éj leple alatt a tüntetők meglátogatták Orbánék családi ügyvédjének irodáját – meglepetést is hagytak ott


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Minden bizonnyal nem volt kellemes reggele a kormánypártok VII. kerületi képviselőinek.

Nem csitul a tüntetéshullám, sőt. Nagy tömegdemonstrációk is készülnek, de egyre inkább egyéni akciókról is be lehet számolni az események kapcsán.Ébredezik a társadalom. Az elmúlt napom eseményei még azok számára is lerántották a leplet a hatalom természetéről, akik eddig vagy nem foglalkoztak politikával, vagy megették a propagandát.

Mert a parlamentben lezajlott botrányos események vagy az MTVA gyártóbázisán végbement képviselők elleni agresszív fellépés lerántotta a leplet a hatalom természetéről.

A kormányellenes tüntetők tegnap éjjel például a  VII. kerületi Fidesz irodáját látogatták meg, mely szimbolikus helyszín, ugyanis a pártszervezet vezetője nem más, mint Bajkai István, Orbán Ráhel ügyvédje.

Az iroda ablakaira kitűzték a tüntetők 5 pontját, a Munka törvénykönyvének átírásának követelései, valamint egy Szolzsenyicin idézetet mely majdhogynem teljes egészében összefoglalja a tüntetők mondanivalóját:

Egy állam a népe ellen
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük