A Párbeszédnél is kiverte a biztosítékot az új törvény


Kocsis-Cake Olivio - Fotó: Kocsis-Cake Olivio hivatalos FB oldala
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

És önnél is ki fogja az fix…

Az új közigazgatási törvény az államtitkári fizetések alsó határát 1,5 millió forintra, míg a felső határt 1,9 millió forintra emeli.

Vagyis egy államtitkár jövedelme havi bruttó 500-900 ezer forinttal is növekedhet, ami nem 30, hanem 40, de egyes esetekben akár 100 százalékos béremelést jelent.

Ez ellen emelte fel a hangját Kocsis-Cake Olivio és a Párbeszéd.

“Amikor a Fidesz a saját embereiről dönt, akkor nem késlekedik és fukarkodik a fizetésemeléssel. Most éppen az államtitkárok fizetését emelik 30%-al.

Orbán Viktor azt ígérte, hogy nem lesznek 5 milliós fizetések, ennek ellenére már 2 miniszterének is meghaladja az 5 milliót a bére. Azt is ígérte a Fidesz, hogy olcsó, karcsú állam lesz, ennek ellenére rekordszámú államtitkár és miniszteri biztos van már.

Törvényjavaslatot nyújt be a Párbeszéd, hogy ne járjon dupla fizetés a minisztereknek, államtitkároknak! Azok az államtitkárok, akik országgyűlési képviselők is, azok ne vegyék fel az országgyűlési képviselői fizetésüket!”

Kocsis-Cake Olivio

Párbeszéd


Itt folynak el az adó forintok. A rengeteg államtitkár, tanácsadó, ilyen- olyan tanulmányok ” írása” (lekoppintása). A sok luxus autó a valaguk alá.Kiszállási díjak, kártyára tankolások. 5*-os szállodák. Nesze magyar, gürizz látástól -mikulásig. És ha netán valami csoda folytán lenne erőd sétálni menni egyszer? Lassan még a lábadat is megadóztatják…És még csodálkoznak, ha mi fiatalok félünk gyermeket csinálni az életbe! Miből neveljük fel ha mi magunk is alig élünk. Hiába talál az ember munkát, épp arra elég a bérnek nevezett semmi, hogy épp ne dögöljünk éhen. Fiatalok ezrei, menekülnek ki külföldre, rengetegen hagyják itt az országot. A helyzet az, hogy a fiatalság kimegy külföldre, kimenekül innen a jobb élet reményében, egyre kevesebb az orvos, a szakember, ezeket honnan fogják pótolni? Vagy az nem is cél? Ez nem Magyarország, hanem A rabszolgák országa, sajnos.

Forrás: Párbeszéd / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük