Kocsis-Cake Olivio - Fotó: Kocsis-Cake Olivio hivatalos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

És önnél is ki fogja az fix…

Az új közigazgatási törvény az államtitkári fizetések alsó határát 1,5 millió forintra, míg a felső határt 1,9 millió forintra emeli.

Vagyis egy államtitkár jövedelme havi bruttó 500-900 ezer forinttal is növekedhet, ami nem 30, hanem 40, de egyes esetekben akár 100 százalékos béremelést jelent.

Ez ellen emelte fel a hangját Kocsis-Cake Olivio és a Párbeszéd.

“Amikor a Fidesz a saját embereiről dönt, akkor nem késlekedik és fukarkodik a fizetésemeléssel. Most éppen az államtitkárok fizetését emelik 30%-al.

Orbán Viktor azt ígérte, hogy nem lesznek 5 milliós fizetések, ennek ellenére már 2 miniszterének is meghaladja az 5 milliót a bére. Azt is ígérte a Fidesz, hogy olcsó, karcsú állam lesz, ennek ellenére rekordszámú államtitkár és miniszteri biztos van már.

Törvényjavaslatot nyújt be a Párbeszéd, hogy ne járjon dupla fizetés a minisztereknek, államtitkároknak! Azok az államtitkárok, akik országgyűlési képviselők is, azok ne vegyék fel az országgyűlési képviselői fizetésüket!”

Kocsis-Cake Olivio

Párbeszéd


Itt folynak el az adó forintok. A rengeteg államtitkár, tanácsadó, ilyen- olyan tanulmányok ” írása” (lekoppintása). A sok luxus autó a valaguk alá.Kiszállási díjak, kártyára tankolások. 5*-os szállodák. Nesze magyar, gürizz látástól -mikulásig. És ha netán valami csoda folytán lenne erőd sétálni menni egyszer? Lassan még a lábadat is megadóztatják…

És még csodálkoznak, ha mi fiatalok félünk gyermeket csinálni az életbe! Miből neveljük fel ha mi magunk is alig élünk. Hiába talál az ember munkát, épp arra elég a bérnek nevezett semmi, hogy épp ne dögöljünk éhen. Fiatalok ezrei, menekülnek ki külföldre, rengetegen hagyják itt az országot. A helyzet az, hogy a fiatalság kimegy külföldre, kimenekül innen a jobb élet reményében, egyre kevesebb az orvos, a szakember, ezeket honnan fogják pótolni? Vagy az nem is cél? Ez nem Magyarország, hanem A rabszolgák országa, sajnos.

Forrás: Párbeszéd / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: