Már annyi embert rúgtak ki az EMMI-ből, hogy nincs aki összeállítsa a kirúgottak statisztikáját


Forrás: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Dolgozni marad valaki?

Az Emmiben és háttérintézményeiben összesen közel 2600 álláshely szűnik meg, de a minisztérium államtitkára nem pontosította, hogy ezek mely területeket érintik.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumában összesen 342 álláshely szűnik meg, a háttérintézményeiben pedig 2250, az MSZP-s Korózs Lajos ezért rákérdezett arra, hogy mely területekről rúgják ki a közel 2600 embert, minthogy a csúcsminisztérium meglehetősen sok területet fog össze (egészségügy, szociális ügyek, kultúra, sport, oktatás, család- és ifjúságügy). Azt kérték, hogy egészen osztályok szintjén közöljék a számokat.

Az Emmi államtitkára, Rétvári Bence válaszában azonban nem válaszolta meg a kérdést, és mindössze annyit közölt, hogy az október 31-i állapot szerinti álláshelyek számához viszonyítva 15,1 százalékot tesznek ki a megszűnő álláshelyek…

Forrás: HVG 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük