Már annyi embert rúgtak ki az EMMI-ből, hogy nincs aki összeállítsa a kirúgottak statisztikáját


Forrás: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Dolgozni marad valaki?

Az Emmiben és háttérintézményeiben összesen közel 2600 álláshely szűnik meg, de a minisztérium államtitkára nem pontosította, hogy ezek mely területeket érintik.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumában összesen 342 álláshely szűnik meg, a háttérintézményeiben pedig 2250, az MSZP-s Korózs Lajos ezért rákérdezett arra, hogy mely területekről rúgják ki a közel 2600 embert, minthogy a csúcsminisztérium meglehetősen sok területet fog össze (egészségügy, szociális ügyek, kultúra, sport, oktatás, család- és ifjúságügy). Azt kérték, hogy egészen osztályok szintjén közöljék a számokat.Az Emmi államtitkára, Rétvári Bence válaszában azonban nem válaszolta meg a kérdést, és mindössze annyit közölt, hogy az október 31-i állapot szerinti álláshelyek számához viszonyítva 15,1 százalékot tesznek ki a megszűnő álláshelyek…

Forrás: HVG 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük