Döbbenetes mondatok hagyták el Erdő Péter bíboros úr száját! – Ez lenne a keresztényi szeretet? Biztosan jól van ez így? (Videó a cikkben)


Erdő Péter bíboros,Esztergom-Budapesti főegyházmegye érseke - Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.2K
    Shares

Erdő Péter bíboros a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciáról tartott sajtótájékoztatóján nem várt kérdést kapott   a menekültekről és segítésükről.

Az RTL Híradó kérdésére, miszerint a magyar katolikus egyház is tervezi-e, hogy befogad menekülteket, ahogy Bécs érseke tervezi, Erdő Péter azt mondta, a jogszabályi környezet ezt nem engedi.

Meg kell jegyeznem, a jogszabályi környezet az illegális migránsok befogadását nem engedi. A menekült státuszt kapott emberek befogadását nem akadályozza a jogszabályi környezet.

 

 

Ezt komolyan mondja? A kereszténység intézményesült egyházainak minden államban jogkövető magatartást kell hogy folytassanak, a hozott törvények tartalmának vizsgálata nélkül? Meg kell ölni Jézust, és mosom kezeimet?

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.2K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük