Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nehéz hogyan máshogy, főleg szalonképesen leírni azt, amit érzek ennek a címlapnak az olvasása után. Ennyire mélyen még sosem volt a mindenhol ott lévő aljasság és emberietlenség, ami mai rendszerünket jellemzi.

Mit mondjunk arra, hogy a kormány és teljes médiagépezete tényleg minden alkalommal a legelesettebbekkel szemben veti be teljes erejét? Hogy jellemezzük azt az újságírót, aki ezeket a szavakat le merte írni? Hogyan jellemezzük azt a korrektort aki mindezt nyelvhelyességi szempontból átnézte? Hogyan jellemezzük a tördelőt, aki színt és betűtípust választott ennek a szennynek? Na meg beméretezte.

A napi szerkesztő, főszerkesztő, nyomda. Ha valaki azt hinné, hogy a véletlen műve ez a címlap, ki kell ábrándítanom nem így van. Ez több tucat ember kezén átment. És valóban senki nem érezte úgy, hogy gyerekek ez nagyon nincs rendben így?

Egy országnak kellene erre a szennyre azt mondania, hogy elég. 

Persze az ellenzéki politikusok felemelték a hangjukat sorra. Szabó Tímea a Párbeszéd politikusa így fogalmazott:

“Mennyire gyomorforgató, hogy Orbán szennylapja a legkiszolgáltatottabbakat üti, mintha a hajléktalan emberek tehetnének arról, hogy az utcán kénytelen élni, mintha ez egy választás lenne! Orbán nem segít, csak büntet, aláz, kisemmiz. Mindenkit, akik nem a saját urizáló, tolvaj haverja.”

De megszólalt az ügyben Kaltenbach Jenő is:

Szennyfirkászok

A kormány szennylapja a Ripost címoldalán öles betűkkel uszít a hajlèktalanok ellen. Milyen ismerős ez. Persze, mert ennek èvszázados hagyománya van. Ilyen szalagcímek a 30-as, 40-es években a zsidók ellen fröcsögtek. Meg kellett indokolni az ellenük elkövetett bűnöket.
45 után a svábok rèszesültek ugyanebben a “kegyben”.


Időnként kijutott belőle a tótoknak, oláhoknak, rácoknak, na meg a cigányoknak. Most a hajlèktalanok elleni disznóságok legitimációja folyik, ès szennyfirkász, aki erre hajlandó, haszonleső az esetleg leeső baksisra, szadista aki kièlheti alantas ösztöneit, hiszèkeny, gyáva mameluk, akit mindez nem zavar, meg akad bőven.

Így megy ez itt èvtizedek óta. Van itt kèrem jogfolytonosság, a bűnbak meg tetszès szerint váltogatható, nehogy ráunjon a hálás publikum.

Ennek már sohasem lesz vège (költői kèrdès)??

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: