Csapdába esett Orbán – sajátjai fogják elítélni a miniszterelnököt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 23
    Shares

Hiába keverte-kavarta a lapokat a Fidesz, úgy tűnik belesétáltak a saját csapdájukba.

Nem fogják kihúzni a Fideszt a pácból európai szövetségeseik sőt. Nagyon úgy néz ki, hogy Orbán Viktor és pártja felett mondanak ítéletet az európai jobboldal képviselői.

Mint azt az MSZP európai parlamenti képviselője Ujhelyi István megfogalmazta:

A Fidesz csapdahelyzetbe manőverezte magát, hiszen az Európai Néppárt ma kezdődő, kétnapos helsinki kongresszusán egy olyan határozati javaslatról kell majd szavazzon, amely kőkeményen kiáll a közös európai értékek mellett, valamint az illiberális populisták korrupciójával és Európa-ellenes retorikájával szemben.

Ez pedig nem mást jelent, mint hogy az Európai Néppárt gyakorlatilag egy Sargentini jelentést fog elfogadni, melyben most a jobboldal fogja elítélni Orbán Viktorékat.

Elfogytak a szövetségesei a kormánynak az Európai Unió legnagyobb pártjában és ezzel Európa szégyenpadjára kerülnek a Fidesz politikusai.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 23
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük