Brüsszeli válaszcsapás Orbánnak: nem finomkodnak tovább, odacsapnak!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bizony bizony ilyen az, amikor az a bizonyos fagyi visszanyal. Úgy gondolom Orbánnak értenie kellene a figyelmeztetésből.

Egyenlőre még csak figyelmeztet az ALDE és Guy Verhofstadt az európai liberálisok vezetője azonban ebből az üzenetből értenie kellene Orbánnak. A liberális politikus a jelek szerint megunta Orbán kisded játékát az óriásplakátokkal és bizony válaszolt, nem is akráhogy!

Az európai ALDE frakció ugyanis kész felvilágosító kampányba kezdeni Orbánról és ennek demonstrálásakáént egy mozgó plakátkiállítást indítottak útjára amely kedden a brüsszeli Luxembourg térről indult, de az Európai Néppárt – Orbán pártcsaládjának székházához és a magyar nagykövetséghez is megérkezik a mai nap folyamán.

Az üzenet pedig világos a teherautóra szerelt plakátok tanúlsága szerint ugyanis:

Előbb ellopta a pénzünket, most tökretenné Európát

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük