Dermedt csend fogadta a szocialista képviselő felszólalását – “Önök a hajléktalanokat akarják kifosztani”


Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sajnos ritka pillanat a parlamentben, amikor nettó szakmai alapon mossák fel a Fidesszel a parlament folyosóit.

A szocialista Korózs Lajos pedig mindezt megtette. Köpni-nyelni nem tudtak a Fidesz képviselői. Bevallom öszintén nagyon nagy örömmel és mindemellett meglehetős indulattal hallgattam végig a képviselő úr felszólalását.

Az öröm re annyi okom volt csupán, hogy végre éreztem a régi MSZP-s életérzést. Az MSZP ugyanis mindig sebészi pontossággú szakmaisággal szedte szanaszét a Fideszt és jó volt hallani azt, hogy az MSZP visszatalált régi önmagához.

Amiről azonban Korózs beszélt a legnagyobb indulatot váltotta ki belőlem. Ugyanis a képviselő a Sargentini jelentés szociális és szakmai részéről beszélt. Rávilágított, minden a jelentésben kritizált döntést ebben a parlamentben fogadott ela  kormánypárti többség, úgy hogy arra az ellenzék képviselői mindig felhívtáka figyelmet – nagyon nem lesz ez így jó.

Hányszor mondta el az MSZP, hogy a hajléktalanságot nem lehet rendészeti eszközökkel megoldani? Hányszor tiltakozott az MSZP a korengedményes nyugdíjak eltörlése ellen? Hányszor szoltak a Szocialisták, hogy lakhatási válság lesz Magyarországon?

Ehhez képest a legnépnyúzóbb intézkedlseket megszavazták, nem törve az ellenvéleményt, lesöpörve az ellenzék az országért és annak polgáraiért aggódó javaslatait. Mert legyen világos

Akik csak annyit kerersnek, vagy kevesebbet amely pusztán a lakhatásra és az élelemre elegendő az maga a rabszolgaság

– emeli ki beszédében az MSZP szakpolitikusa.Most pedig sikerült a legszegényebbekkel kapcsolatosan meghozniuk a legembertelenebb döntést. Gyakorlatilag mostantól a hajléktalanok legutolsó vagyontárgyait is megsemmísithettheti a kormány egy új döntés alapján.

Mindezeket a szavakat dermedt csend fogadta a kormánypárti padsorokból. Beszédes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük