Dermedt csend fogadta a szocialista képviselő felszólalását – “Önök a hajléktalanokat akarják kifosztani”


Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Sajnos ritka pillanat a parlamentben, amikor nettó szakmai alapon mossák fel a Fidesszel a parlament folyosóit.

A szocialista Korózs Lajos pedig mindezt megtette. Köpni-nyelni nem tudtak a Fidesz képviselői. Bevallom öszintén nagyon nagy örömmel és mindemellett meglehetős indulattal hallgattam végig a képviselő úr felszólalását.

Az öröm re annyi okom volt csupán, hogy végre éreztem a régi MSZP-s életérzést. Az MSZP ugyanis mindig sebészi pontossággú szakmaisággal szedte szanaszét a Fideszt és jó volt hallani azt, hogy az MSZP visszatalált régi önmagához.Amiről azonban Korózs beszélt a legnagyobb indulatot váltotta ki belőlem. Ugyanis a képviselő a Sargentini jelentés szociális és szakmai részéről beszélt. Rávilágított, minden a jelentésben kritizált döntést ebben a parlamentben fogadott ela  kormánypárti többség, úgy hogy arra az ellenzék képviselői mindig felhívtáka figyelmet – nagyon nem lesz ez így jó.

Hányszor mondta el az MSZP, hogy a hajléktalanságot nem lehet rendészeti eszközökkel megoldani? Hányszor tiltakozott az MSZP a korengedményes nyugdíjak eltörlése ellen? Hányszor szoltak a Szocialisták, hogy lakhatási válság lesz Magyarországon?

Ehhez képest a legnépnyúzóbb intézkedlseket megszavazták, nem törve az ellenvéleményt, lesöpörve az ellenzék az országért és annak polgáraiért aggódó javaslatait. Mert legyen világos

Akik csak annyit kerersnek, vagy kevesebbet amely pusztán a lakhatásra és az élelemre elegendő az maga a rabszolgaság

– emeli ki beszédében az MSZP szakpolitikusa.

Most pedig sikerült a legszegényebbekkel kapcsolatosan meghozniuk a legembertelenebb döntést. Gyakorlatilag mostantól a hajléktalanok legutolsó vagyontárgyait is megsemmísithettheti a kormány egy új döntés alapján.
Mindezeket a szavakat dermedt csend fogadta a kormánypárti padsorokból. BeszédesTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük