Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Induljon a reggel valami szép és jó dologgal!

Vajon Tarjáni Zsófi, Hernádi Judit lánya el tudja énekelni a művésznő örök érvényű slágerét a “Soha se mondd”-ot? Valószínűleg igen, hiszen Tarjáni Zsófi az egyik legnépszerűbb mai könnyűzenei formáció a Honeybeast énekesnője. De eláruljuk ez a videó végén ki is fog derülni.

Szóval az van, hogy az ATV egy meglepően jó páros interjút készített Hernádi művésznővel és lányával. Ha a két női karaktert jellemezni kéne, tűz és víz, azonban talán a szó legjobb értelmében, hiszen így ketten egy tökéletes egészet adnak ki.

Tarjáni Zsófi tehetsége már fiatalon megmutatkozott, ugyanis – mint ahogyan arról Gálvölgyi János is beszámol a riportfilmben – már 12 évesen elképesztő rajztehetségével vonta magára a figyelmet a grafikusként is dolgozó énekesnő.

A hazai könnyűzene üstökösként csillogó dívája minden jel szerint örökölte édesanyja előadói tehetségét és operaénekes édesapja Tarján Pál hangi adottságait, mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy zenekarával egy hatalmas vállalkozásba vágta a fejszéjét és egy teljesen szinfónikus koncertre készül november 21.-én a Papp László Sportarénában. (Jegyeket itt lehet váltani rá).

Szóval ennyi felvezetésnek az ATV remekbe szabott riportfilmjéhez. Sok emberközeli kisfilmet láttam már, de ez a mostani nagyon megfogott, talán mert mindkettőjük művészetének nagy rajongója vagyok.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: