Bombaként robbant: Már 285 ezer ember látta a képviselőnő felszólalását, melyben felelősségre vonja Orbánt (+videó)


Budapest, 2014. október 13. Szabó Tímea független képviselő, az Együtt-PM tagja felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. október 13-án. MTI Fotó: Kovács Attila
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4K

Elképesztő sebességgel hasít a neten az a videó, melyet ezúton is köszönünk a HírHugó-nak.

Csúcsokat dönt az a videó, mely immár 285 ezer feletti megtekintésnél tart a legnagyobb videómegosztó oldalon. A videó, mely lassan bekerül a legnézettebb magyar videók toplistájába nem valami “influencer” videója, hanem Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd képviselőjének parlamenti felszólalása, melyben szembesíti Orbánékat gyalázatos kormányzásukkal.

Minden valószínűség szerint politikatörténeti rekordot döntött Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség képviselőjének parlamenti felszólalása – harangozta be a felszólalást a HírHugó, amikor is néhány óra leforgása alatt átlépte a 100 ezer megtekintést a politikusnő felszólalása.

Hogy mi lehet a siker titka, hogy egy olyan maradjunk annyiban nem túl népszerű műfajban, mint a parlamenti felszólalás ennyire felkapottá tud válni egy videó?

Nos nem mindennapi az, hogy valaki politikai tartalmat fogyaszt az interneten, az meg pláne hogy a legnagyobb videómegosztó portálon ne recepteket vagy cuki cicás videóakt nézzen. Azonban ez a videó mégis más és emiatt a mássága miatt lett ennyire nézett.

A videóban a baloldali politikus hosszasan sorolja a Fidesz bűnlajstromát, majd amikor a kilakoltatásokról kezd el beszélni Szabó, a fideszes képviselők néma csendben, lesütött szemmel hallgatják. Dermesztő jelenet, melyet a videóban 4:40-től lehet látni.

Az igazsággal szembesített jobboldali honatyák gyakorlatilag dermedt csendben voltak kénytelenek végighallgatni a baloldali politikusnő felszólalását, mert voltaképpen tudták, Szabó Tímeának minden ellenük felhozott vádban igaza van. Ritka pillanata ez a magyar demokráciának.

Ahogyan az lenni szokott erről a felszólalásról szinte egyetlen nagyobb médium sem emlékezett meg, annak ellenére, hogy a videónak több százezres nézőközönsége van az interenten. Azért ez is elgondolkodtató.Talán mégsem annyira halott ez a parlamenti felszólalás nevű műfaj, csak jól kell azt csinálni. Gratulálunk a képviselőasszonynak!

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4K
  • 4K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük