Bombaként robbant: Már 285 ezer ember látta a képviselőnő felszólalását, melyben felelősségre vonja Orbánt (+videó)


Budapest, 2014. október 13. Szabó Tímea független képviselő, az Együtt-PM tagja felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. október 13-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 4
    Shares

Elképesztő sebességgel hasít a neten az a videó, melyet ezúton is köszönünk a HírHugó-nak.

Csúcsokat dönt az a videó, mely immár 285 ezer feletti megtekintésnél tart a legnagyobb videómegosztó oldalon. A videó, mely lassan bekerül a legnézettebb magyar videók toplistájába nem valami “influencer” videója, hanem Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd képviselőjének parlamenti felszólalása, melyben szembesíti Orbánékat gyalázatos kormányzásukkal.

Minden valószínűség szerint politikatörténeti rekordot döntött Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség képviselőjének parlamenti felszólalása – harangozta be a felszólalást a HírHugó, amikor is néhány óra leforgása alatt átlépte a 100 ezer megtekintést a politikusnő felszólalása.

Hogy mi lehet a siker titka, hogy egy olyan maradjunk annyiban nem túl népszerű műfajban, mint a parlamenti felszólalás ennyire felkapottá tud válni egy videó?

Nos nem mindennapi az, hogy valaki politikai tartalmat fogyaszt az interneten, az meg pláne hogy a legnagyobb videómegosztó portálon ne recepteket vagy cuki cicás videóakt nézzen. Azonban ez a videó mégis más és emiatt a mássága miatt lett ennyire nézett.A videóban a baloldali politikus hosszasan sorolja a Fidesz bűnlajstromát, majd amikor a kilakoltatásokról kezd el beszélni Szabó, a fideszes képviselők néma csendben, lesütött szemmel hallgatják. Dermesztő jelenet, melyet a videóban 4:40-től lehet látni.

Az igazsággal szembesített jobboldali honatyák gyakorlatilag dermedt csendben voltak kénytelenek végighallgatni a baloldali politikusnő felszólalását, mert voltaképpen tudták, Szabó Tímeának minden ellenük felhozott vádban igaza van. Ritka pillanata ez a magyar demokráciának.

Ahogyan az lenni szokott erről a felszólalásról szinte egyetlen nagyobb médium sem emlékezett meg, annak ellenére, hogy a videónak több százezres nézőközönsége van az interenten. Azért ez is elgondolkodtató.

Talán mégsem annyira halott ez a parlamenti felszólalás nevű műfaj, csak jól kell azt csinálni. Gratulálunk a képviselőasszonynak!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 4
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük