Lázár sportnyelven szólva is hatalmas gólt lőtt Orbán hálójába


Lázár János - Fotó: Lázár János Hivatalos közösségi oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

De mit szól ehhez a vezér? Hiszen a focit szeretni kell, ugye?

Lázár János mostanában nagyon vicces kedvében van, de ezt a súlyos helyzetet a főnőkének is elmagyarázhatná…

Legújabb videója szerint Lázár János Földeákon járt, ahol egy műfüves pályát adott át, plusz 700 millió forintos támogatásból majd egy sportcsarnok is épülhet a községben. A pálya átadására rendezett eseményen egy férfival beszélgetve kitért Lázár a focistafizetésekre is.

“Tudod, az a legborzalmasabb, hogy van, aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet” – mondta a volt Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Azt is hozzátette ugyanakkor, hogy a gyerekek lelkesedése óriási, mivel az utánpótlásban rengetegen vannak.

Arra emlékszünk ugye, hogy Lázár nem most első alkalommal illette kritikával az Orbán-kormány futballügyeit, 2015-ben azt mondta, hogy magyar fociban nincs helye állami pénznek…Lázár János, aki mert kritikát mondani Orbán baromságaira azért lett kirúgva a kormányból? Az Orbán-kormányban jelenleg csak a hajbókolók, kritika nélküliek maradhatnak tagok?
A diktátorok vesztét leginkább az okozza, hogy elfogynak mellőlük azok akik kritikát mernek mondani az eszeveszett politikájukra…

 

Forrás: MenedzsmentFórum / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük