Nekifutásból rúgta tökön magát a kormánymédia


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

“Bazd meg a kritikát, 80 milliárd”

Szólt a közmédiáról szóló dal, amit ebben a cikkben még bizonyosan fel fogunk eleveníteni. na hölgyek-urak miről is van szó. Van egy közszolgálatunk, ami jószerivel semmi máson nem ügyködik, mint, hogy propagandagépezetként kiszolgálja a kormányt.

Azonban a sietve átalakított közmédiával nincs minden rendben. Mint ahogyan a TV2 is hiába került jobboldali kézbe, hiába a forint milliárdok ezek nem pótolják a szakmai felkészültséget. Nem csoda, hogy a TV2 ilyen gyalázatosan elhasalt a legnagyobb konkurense az RTL előtt.

Ha lemaradt volna ide kattintva elolvashatja.

Na de vissza a közmédiához. Tegnap döntött a Magyar Szocialista Párt elnöksége arról, hogy az MSZP megszavazza a Sargentini-jelentést. A jelentést mely ugyebár igen éles kritikát mond a magyar közállapotokról és a kormányról és amely bár nem az országot hanem annak kormányát marasztalja el, mégis aki megszavazza az a jobboldalnak hazaáruló lesz.

Ezt a hírt tudta az alábbi módon közölni a magyar közmédia:Salvini vagy Sargentini, a közmédiának édes mindegy, mint az idd ki vagy a vidd ki, vagy a csapba sz*rni vagy ugyanabba  belecsapni. De hogy miért különösen vicces ez a “nyomdahiba” az Ujhelyi István facebook posztjából derül ki:

Eközben a közmédiában a jelentéstevőnek már Orbán olasz szélsőjobboldali barátját tették meg. (Azóta javították.)
Igaz, a “hiteles” közmédiában a Fradi is lehet világbajnok. Mindezt évi nyolcvanmilliárd forint közpénzért. Agyrém. ???

Nos, nem lennék a szerkesztő helyébe. Mindenesetre ajánlom ezt a dalt mindenkinek a közmédiáról:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük