Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“Bazd meg a kritikát, 80 milliárd”

Szólt a közmédiáról szóló dal, amit ebben a cikkben még bizonyosan fel fogunk eleveníteni. na hölgyek-urak miről is van szó. Van egy közszolgálatunk, ami jószerivel semmi máson nem ügyködik, mint, hogy propagandagépezetként kiszolgálja a kormányt.

Azonban a sietve átalakított közmédiával nincs minden rendben. Mint ahogyan a TV2 is hiába került jobboldali kézbe, hiába a forint milliárdok ezek nem pótolják a szakmai felkészültséget. Nem csoda, hogy a TV2 ilyen gyalázatosan elhasalt a legnagyobb konkurense az RTL előtt.

Ha lemaradt volna ide kattintva elolvashatja.

Na de vissza a közmédiához. Tegnap döntött a Magyar Szocialista Párt elnöksége arról, hogy az MSZP megszavazza a Sargentini-jelentést. A jelentést mely ugyebár igen éles kritikát mond a magyar közállapotokról és a kormányról és amely bár nem az országot hanem annak kormányát marasztalja el, mégis aki megszavazza az a jobboldalnak hazaáruló lesz.

Ezt a hírt tudta az alábbi módon közölni a magyar közmédia:

Salvini vagy Sargentini, a közmédiának édes mindegy, mint az idd ki vagy a vidd ki, vagy a csapba sz*rni vagy ugyanabba  belecsapni. De hogy miért különösen vicces ez a “nyomdahiba” az Ujhelyi István facebook posztjából derül ki:

Eközben a közmédiában a jelentéstevőnek már Orbán olasz szélsőjobboldali barátját tették meg. (Azóta javították.)
Igaz, a “hiteles” közmédiában a Fradi is lehet világbajnok. Mindezt évi nyolcvanmilliárd forint közpénzért. Agyrém. ???

Nos, nem lennék a szerkesztő helyébe. Mindenesetre ajánlom ezt a dalt mindenkinek a közmédiáról:

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: