Tragikus körülmények között hunyt el az ország egyik kedvenc színésze – Halálát a rendőrség vizsgálja


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Döbbenet és gyász… Felfoghatatlan. Hiszen fiatal volt, bőven élhetett volna még…

66 éves korában tragikus körülmények között meghalt Ádám Tamás színész, akit a legtöbben a Família Kft. Szép Károlyaként ismertek.

Ádám Tamás 1952. május 23-án született Győrben (Nagy Sándor Tamás néven). Először a győri Kisfaludy Színház, majd később a szolnoki Szigligeti Színház és a budapesti Radnóti Színház tagja volt.

Utoljára a kecskeméti Katona József Színház társulatában játszott, utolsó éveiben szabadúszó színész-rendezőként dolgozott.

Szerepelt a Szomszédok című sorozatban is, de igazán a Família Kft. című tévés szitkommal lett ismert, ahol a családfőt, Szép Károlyt alakította 1991 és 1999 között…

A Színházi adattárban regisztrált bemutatóinak száma: színész-89, rendező-33; ugyanitt ötvenkét színházi felvételen is látható.

A színész tragikus körülmények között hunyt el, halálát a rendőrség vizsgálja.

Ádám Tamás – Fotó: Szeged.hu / Veréb Simon

Legyen neki könnyű a föld.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Forrás: 24.hu  / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük