Kálmán Olga kellemetlen kérdéseket tett fel – ki mer válaszolni rájuk?


Kálmán Olga - Fotó: Google News
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 178
    Shares

A HírTV volt műsorvezetője a közösségi médiában tette fel azokat a kérdéseket, melyek sokaknak nem fognak tetszeni azok közül, akik jelenleg hatalmon vannak.

Mi is beszámoltunk azokról az áldatlan állapotokról, amelyek oda vezettek, hogy az ország főorvosa Dr. Zacher Gábor felmondott az ország legnagyobb kórházánál a Honvédnél.

Többek között ennek kapcsán írt brutálisan őszinte és nyílt kérdéseket Kálmán Olga:

Hogy is van ez?

Évek óta többórás várakozás, tragikus halálesetek, kevés orvos, elégtelen eszközpark, ki nem fizetett túlórák -ezeket a híreket olvashattuk vagy éppen tapasztalhattuk a Honvédkórház sürgősségi osztályával kapcsolatban.

Most, hogy Zacher Gábor felmondott lett béremelés, a hvg.hu információi szerint két új lélegeztetőgép, négy betegőrző monitor, és a vezetés azt is megígérte, hogy felgyorsítja azokat a közbeszerzéseket, amelyekkel jelentősen javítható a betegellátás.Mivel lélegeztetőgépért, betegőrzőért nem a sarki boltba szaladt le valaki, akkor ezek szerint eddig is VOLT valahol???

És fedezet is a ki nem fizetett túlórákra? De mindezek odaadásához nem a tragikus halálesetek, áldatlan körülmények kellettek, hanem egy felmondás, vagy több felmondás beígérése?

Hogy is van ez? – írja Kálmán Olga hivatalos facebook oldalán.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 178
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük