Kálmán Olga kellemetlen kérdéseket tett fel – ki mer válaszolni rájuk?


Kálmán Olga - Fotó: Google News
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A HírTV volt műsorvezetője a közösségi médiában tette fel azokat a kérdéseket, melyek sokaknak nem fognak tetszeni azok közül, akik jelenleg hatalmon vannak.

Mi is beszámoltunk azokról az áldatlan állapotokról, amelyek oda vezettek, hogy az ország főorvosa Dr. Zacher Gábor felmondott az ország legnagyobb kórházánál a Honvédnél.

Többek között ennek kapcsán írt brutálisan őszinte és nyílt kérdéseket Kálmán Olga:

Hogy is van ez?

Évek óta többórás várakozás, tragikus halálesetek, kevés orvos, elégtelen eszközpark, ki nem fizetett túlórák -ezeket a híreket olvashattuk vagy éppen tapasztalhattuk a Honvédkórház sürgősségi osztályával kapcsolatban.

Most, hogy Zacher Gábor felmondott lett béremelés, a hvg.hu információi szerint két új lélegeztetőgép, négy betegőrző monitor, és a vezetés azt is megígérte, hogy felgyorsítja azokat a közbeszerzéseket, amelyekkel jelentősen javítható a betegellátás.

Mivel lélegeztetőgépért, betegőrzőért nem a sarki boltba szaladt le valaki, akkor ezek szerint eddig is VOLT valahol???

És fedezet is a ki nem fizetett túlórákra? De mindezek odaadásához nem a tragikus halálesetek, áldatlan körülmények kellettek, hanem egy felmondás, vagy több felmondás beígérése?

Hogy is van ez? – írja Kálmán Olga hivatalos facebook oldalán.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük