Gálvölgyi: így lettem hazaáruló


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A nemzet művésze egészen döbbenetes történetet mesélt el a 168 órának adott interjújában.

A művész többek között arról beszélt, hogy a rendszer legnagyobb bűne az a fajta politikai megosztottság, mely nem új keletű. A bélyegek és a stigmák melyeket ráaggattak azonban nem mostani keretezésűek. Sőt! Nem is akkor keletkeztek, amikor hat bátor társával kiállt a Heti Hetes nevű műsorral és nyílt őszinte politikai véleményeket fogalmazott meg.

Már 1992-ben, egy paródia miatt pellengérre állították a nemzet művészét:

„Előző évben mutatták be Koltay Gábor szerintem rossz filmjét, amelyben Hirtling István játszotta a barátot. A film végén Pista felugrott a levegőbe, és azt kiáltotta: „Megtaláltam! Testvérek, magyarok!” Gondolom, az őshazát.

Az én paródiámban Julianus barát egy kulcsot talált a fűben, amely egy budit nyitott. Majd beszaladt a budiba, ami felrobbant. Ezután megjelent egy újságban, hogy én a magyarságot szarnak tartom, és fel akarom robbantani Magyarországot. Teljesen paff voltam. Onnantól kezdve SZDSZ-bérenc lettem, hazaáruló.”  – mondja el Gálvölgyi.

Persze csak az tett le valamit az asztalra – szokták mondani – akit mindkét szélsőséggel megvádolják. Gálvölgyi sem volt kivétel:ózsa Györggyel volt egy közös fellépésük, a Kapcsoltam című műsorát parodizálták. A felvételek a Vidám Színpadon készültek, ő volt a betelefonáló, és mindig elmondta Rózsa Györgynek, hogy egy szép nagy lakásból hívja. Egyik alkalommal azt is hozzátette: nagyobb volt a lakás, csak leválasztották.

„Ez ment le a tévében. Följelentett valaki a tévé elnökénél, hogy irredenta vagyok, és visszakövetelem Erdélyt. Az ügyből végül nem lett semmi, de az ország már akkor is tele volt elmebetegekkel, és a számuk azóta csak nő.”

A teljes interjút itt olvashatja el


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük