Lendvai Ildikó szerint a legaljasabb dolgot teszi a Fidesz a gyerekeink lelkèvel


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lépésről lépésre.


Lépésről lépésre másznak bele a gyerekeink lelkébe. Azt mondják, csak hazafias és keresztényi nevelést akarnak, már az óvodában is.

De amit ők kereszténységnek neveznek, az csak azt jelenti: gyanakodj a más hitűekre és a vallási értelemben nem hívőkre.

Előbbiek megtámadják a kultúránkat és minket magunkat is, utóbbiak istentelenek. Amit hazafiságnak hívnak, az az örökös ellenségkeresésből és a militáns szellem terjesztéséből áll. Azt hiszik, a nemzet nem más, mint egy nagy hadsereg, hadvezérrel az élen.

Pedig hazához, nemzethez kötődni jó, már kisgyerekkorban is.

Tudni, hogy egy nagyobb közösség része vagy, olyané, amelynek jó dúdolni a dalait, hallgatni történelmi kalandjait, álmélkodni hősein, mondogatni a fantasztikus magyar gyerekverseket.

Az óvodásaink eddig parancsszó nélkül is lelkesen színezték ünnepre a piros-fehér-zöld zászlókat, az anyák napjai műsorban nagy büszkén, húzott szoknyában vagy nagylegényes fehér ingben , “magyar ruhában” ropták nekünk a népitáncot, énekelték a “süss fel nap”-ot meg a “bújj, bújj zöld ág”-at..De mostantól nem apa, anyu és az óvónéni, hanem kormánybiztos felügyeli a hazafias nevelést. Nem véletlenül a volt hadügyminiszter.

Lesz lőtérprogram, “hazafias testnevelés óra”, a Puskás Akadémia megjutalmazza azt az iskolát, ahol a gyerekek videón dokumentálják: hogyan biztatják ordítva az ingyenjegyek viszonzásául a felcsúti focicsapatot. Mert az éljenzéshez nem lehet elég korán hozzászokni.

Szegény kicsik, kis zöld ágacskák, ti nem bújhattok el. Mivé cseperedtek?..


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük