Komolyan Bakondi magyaráz az erkölcsről? – Önálló gondolat volt vagy felmondta a kötelező propagandát?


Bakondi György - Fotó: MTI
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás és annak hatása lesz a jövő évi európai parlamenti választási kampány talán legfontosabb témája.

A Kormány a migrációs hadiállapot fenntartásban érdekelt. Teszi ezt úgy, hogy közben megvétóz minden olyan EU kezdeményezést, mely segítene megoldani e problémát.

Ezen felül a Bakondi úr nem olvassa a hazai rendőrség közleményét melyben leírták, hogy oly kevés migránst látnak, hogy a rendőrök egy részét hazarendelték a határról?

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a baloldali spanyol belügyminiszter nemrég új ideológiai alapvetést vezetett be az “erkölcsös realizmus” fogalmával, amely azt jelentheti, hogy “ténykérdés a migráció és annak szervezettségét biztosítani kell”.

Az Afrikából érkező tíz- és százezrek befogadását pedig morális kötelességként próbálja beállítani – tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György azt hangsúlyozta: a magyar és az európai választások eredményei már világosan megmutatták, az emberek nem akarnak olyan bevándorlóországban élni, ahol romlik a biztonsági helyzet, ahol felborul mindennapi életük.

Bakondi György szerint az EU migrációs jogszabály-tervezetéről a mostanitól valószínűleg jelentősen eltérő összetétellel felálló új Európai Parlamentnek kellene döntenie. Magyarországnak jelenleg a legfontosabb feladata az ún. „Stop Soros” törvénycsomag és az ehhez szükséges alkotmánymódosítás elfogadása – mondta.A rezsim propagandája olyan egyszerű, mint maga Rogán. Ez megy három éve és ez lesz a következő években is.
ŐK közlik a zemberekkel, hogy – SZERINTÜK – mit akar az ellenzék és mit akar Brüsszel. Hogy mik a céljaik, hogy miért teszik ezt vagy azt.
És sem az ellenzék, sem Brüsszel nem kap lehetőséget, hogy elmondhassa,  ők valóban azt akarják-e, amit a FIDESZ állít, vagy valami egészen mást.

Forrás: MTI / 444 / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük