Bakondi György - Fotó: MTI
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás és annak hatása lesz a jövő évi európai parlamenti választási kampány talán legfontosabb témája.

A Kormány a migrációs hadiállapot fenntartásban érdekelt. Teszi ezt úgy, hogy közben megvétóz minden olyan EU kezdeményezést, mely segítene megoldani e problémát.

Ezen felül a Bakondi úr nem olvassa a hazai rendőrség közleményét melyben leírták, hogy oly kevés migránst látnak, hogy a rendőrök egy részét hazarendelték a határról?

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a baloldali spanyol belügyminiszter nemrég új ideológiai alapvetést vezetett be az “erkölcsös realizmus” fogalmával, amely azt jelentheti, hogy “ténykérdés a migráció és annak szervezettségét biztosítani kell”.

Az Afrikából érkező tíz- és százezrek befogadását pedig morális kötelességként próbálja beállítani – tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György azt hangsúlyozta: a magyar és az európai választások eredményei már világosan megmutatták, az emberek nem akarnak olyan bevándorlóországban élni, ahol romlik a biztonsági helyzet, ahol felborul mindennapi életük.

Bakondi György szerint az EU migrációs jogszabály-tervezetéről a mostanitól valószínűleg jelentősen eltérő összetétellel felálló új Európai Parlamentnek kellene döntenie. Magyarországnak jelenleg a legfontosabb feladata az ún. „Stop Soros” törvénycsomag és az ehhez szükséges alkotmánymódosítás elfogadása – mondta.

A rezsim propagandája olyan egyszerű, mint maga Rogán. Ez megy három éve és ez lesz a következő években is.
ŐK közlik a zemberekkel, hogy – SZERINTÜK – mit akar az ellenzék és mit akar Brüsszel. Hogy mik a céljaik, hogy miért teszik ezt vagy azt.
És sem az ellenzék, sem Brüsszel nem kap lehetőséget, hogy elmondhassa,  ők valóban azt akarják-e, amit a FIDESZ állít, vagy valami egészen mást.

Forrás: MTI / 444 / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: