A Kétfarkúak reagáltak a Balaton eloligarchásodására – Mert van amit csak humorral lehet elviselni


MKKP - Fotó: Hirado.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Árpád egy fehér lóért vette meg azt amit a regnáló hatalom 10-15 kg burgonyáért nagyot csökkent a ló ára…

 

Nem nagyon képes felfogni az átlagember, hogy miért probléma az, hogy gyakorlatilag egy ember magántulajdona már a fél ország. Illetve majd akkor felfogja, ha a Gellért-hegy is Mészárosé lesz, a Szabadság-szoborral együtt…

Mint ismeretes Mészáros Lőrinc ingatlanportfólióját kezelő Appeninn Vagyonkezelő Holding megszerezte a pártállami MSZMP-üdülő utódjaként működő Club Aligát.

Ez a cég kezeli többek között a felcsúti üzletember Balaton körül megszerzett területeit, amelyből egyre több van.

A Kétfarkú Kutya Párt reakciója sem maradhatott el az eseményre: csütörtök este tettek ki Facebookjukra egy képet, amelyen az látszik, hogy Balatonaliga vasútállomásának névtábláját valaki átjavította Balatonaligarchára. A láthatóan photoshoppolt képhez nem írtak semmilyen kommentárt. 

 

Ébresztő Emberek! Mikor vesszük észre, hogy nagyon nem jó így? Majd ha lezárják és belépős lesz a Margit- sziget?

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük