Melltartó nélkül pózolt Rogán Antal felesége


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3

Mielőtt bárki úgy kattintana a cikkre, szó nincs itt villantásról, pusztán a keresztény-konzervatív értékeket rakták ki a kirakatba.

Őszintén nem értem a keresztény-polgári oldal effajta vonzódását a divatiparhoz. Persze a divatcikkek luxusterméket na de kérem! Az orbáni puritán állam eszméjébe mégis hogyan fér bele az effajta urizálás?Összenő, ami összetartozik. Rogán Antal felesége Cecília minden jel szerint örök és őszinte barátja Sarka Katának. A két jó barát az elmúlt hónapokban egyre több rendezvényen jelent meg együtt, és egyre merészebb ruhákba bújtak.

Mindeközben a rendszer keresztapja kénytelen trottyos gatyában járni, dacára annak, hogy “iparági pletykák szerint” lánya kapja a divatipart Magyarországon.

A két szerencsés NER királykisasszony tehát minden erejével pózolt az igen impozáns környezetben a BioTechUSA – FitBalance Beach Body legutóbbi sajtótájékoztatóján egy sárga, lenge nyári ruhában jelent meg, amely alá láthatóan melltartót sem húzott.

Persze mindez ízlés dolga, mindenki maga ítéli meg mennyire vonzó a két hölgy és mennyire ízléses így megjelenni, nem is beszélnénk minderről, csak hát tudjuk, hogy ezek a nemesi vagyonok és a pazar uradalmak milyen pénzből épültek…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3
  • 3
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük